Yleistä tietoa

Tampereen ammattikorkeakoulun opetus painottuu erityisesti tekniikkaan, hyvinvointipalveluihin sekä liiketalouteen, matkailuun ja kulttuuriin.

Koulutusalat

Löydä paikkasi seitsemän koulutusalan ja yli 40 koulutuksen joukosta.

Tutustu opiskelijaelämään

Suoraa puhetta opiskelijamaailmasta.

Opiskele englanniksi

Huippututkinto - englanniksi. Tampereen ammattikorkeakoulussa se on mahdollista.

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta noin 10 000 opiskelijalle kuudella koulutusalalla. Opetus painottuu erityisesti tekniikkaan, hyvinvointipalveluihin, liiketalouteen ja kulttuuriin.

Tampereen ammattikorkeakoulu tarjoaa runsaasti koulutuksia seuraavilta aloilta:

Käytännönläheisiä opintoja on tarjolla esimerkiksi tekniikasta, kulttuurista ja terveysalasta kiinnostuneilta ja koulutuksia onkin jopa 44. Niistä viisi on englanninkielisiä, ja kansainvälisyys näkyy myös satoina vuosittain saapuvina vaihto-opiskelijoina.

TAMK järjestää koulutusta Tampereen lisäksi myös Ikaalisissa, Mänttä-Vilppulassa ja Virroilla. Kuudesta toimipisteestä neljä sijaitsee vireänä opiskelijakaupunkina tunnetulla Tampereella.

Tamperelaisten korkeakoulujen yhteistyöverkosto Unipoli Tampere järjestää monenlaista toimintaa opiskelijoille.  Unipoli Sportin laadukkaat liikuntapalvelut ovat kaikkien Tampereen alueen korkeakoulujen opiskelijoiden käytössä.

OPISKELUPAIKKA

Tampereen ammattikorkeakoulu

Kuntokatu 3
33520 Tampere
puh. (03) 245 2111

www.tamk.fi

TOIMIPISTEET

 

Värikästä opiskelijaelämää

TAMK_Opiskelijaelama

Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijatoiminta keskittyy opiskelijakunta Tamkon ja eri ainejärjestöjen ympärille. Opiskelijakunnan sekä ainejärjestöjen monipuolinen ja aktiivinen toiminta tarjoaa takuulla jokaiselle jotakin. Monikulttuurisuus tuo oman lisävärinsä tapahtumiin.

Tamkon toimistolla voi muun muassa varata liikuntasalivuoroja, hankkia lippuja erilaisiin tapahtumiin sekä ilmoittautua Tamkon järjestämiin koulutuksiin. Jäsenet saavat lipuista ja muista palveluista yleensä reilun alennuksen, sillä Tampereen opiskelija- ja ylioppilaskuntien perustama Opiskelijan Tampere ry pitää huolen, että opiskelijakortilla saa poikkeuksellisen loistavia etuja kautta kaupungin.

Lue lisää opiskelijatoiminnasta Tamkon sivuilta !

Tampereen ammattikorkeakoulussa Facebookissa

TUTUSTU:Tampere
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo