Studia-messut 2013

Opiskelu- ja uratapahtuma Studia tarjoaa neuvoja, vinkkejä ja apua jatkokoulutusmahdollisuuksia ja työelämää miettiville lukiolaisille ja toisen asteen opiskelijoille.

Joulukuun alussa järjestettävässä tapahtumassa ovat mukana kaikki kotimaiset yliopistot, ammattikorkeakouluja, kansanopistoja sekä toisen asteen oppilaitoksia esittelemässä opiskeluvaihtoehtoja. Lisäksi mukana on tietoa kansainvälisistä opinahjoista ja vaihto-opiskelumahdollisuuksista.

Oppilaitosten lisäksi Studiassa esittäytyvät valmennuskursseja järjestävät yritykset, monet järjestöt ja liitot sekä tulevaisuuden työpaikat, muun muassa ABB, HUS, Kuntaliitto ja Nordea. 

Messuilla voi tutustua ura- ja opiskeluvaihtoehtoihin ja keskustella eri oppilaitoksissa opiskelevien nuorten kanssa henkilökohtaisesti. Nuorekas ilmapiiri ja osastoilta jaettava materiaali tukevat hyvin muista tietolähteistä saatavaa informaatiota.

Studia-messuilla on myös opinto-ohjauspiste, jossa nuoret saavat vastauksia tulevaisuuden opintoja koskeviin kysymyksiin.

Messut ovat auki tiistaina 3.12. kello 9-17 ja keskiviikkona 4.12. klo 9-16.

Lähde mukaan messuille ja selvitä kätevin reitti tulevaisuuteesi!

Lisätietoa osoitteessa: www.studiamessut.fi

Studia-messut

Helsingin messukeskus

3.12. klo 9-17
4.12. klo 9-16

Pääsylippu on 10 €. Ennakkoon tilatut ryhmäliput 6 € /hlö.

Ilmainen sisäänpääsy Suomen Lukiolaisten Liiton jäsenkortilla, varus- ja siviilipalvelusmiehet palvelutodistuksella sekä työttömät työvoimatoimiston kortilla. Myös opinto-ohjaajille, rehtoreille ja ryhmien vetäjille veloitukseton sisäänpääsy. Maksuton sisäänpääsy edellyttää rekisteröitymisen kävijäksi.

Rekisteröidy tai tilaa edulliset ryhmäliput osoitteessa www.studiamessut.fi

 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo