Studia-messut 2016

Opiskelu- ja uratapahtuma Studia tarjoaa neuvoja, vinkkejä ja apua jatkokoulutusmahdollisuuksia ja työelämää miettiville lukiolaisille ja toisen asteen opiskelijoille.

Joulukuun alussa järjestettävässä tapahtumassa ovat mukana kaikki kotimaiset yliopistot, ammattikorkeakouluja, kansanopistoja sekä toisen asteen oppilaitoksia esittelemässä opiskeluvaihtoehtoja. Lisäksi mukana on tietoa kansainvälisistä opinahjoista ja vaihto-opiskelumahdollisuuksista, mukana on näytteilleasettajia peräti kahdeksasta eri maasta.

Oppilaitosten lisäksi Studiassa esittäytyvät valmennuskursseja järjestävät yritykset, monet järjestöt ja liitot sekä tulevaisuuden työpaikat. 

Messuilla voi tutustua ura- ja opiskeluvaihtoehtoihin ja keskustella eri oppilaitoksissa opiskelevien nuorten kanssa henkilökohtaisesti. Nuorekas ilmapiiri ja osastoilta jaettava materiaali tukevat hyvin muista tietolähteistä saatavaa informaatiota.

Studia-messuilla on myös opinto-ohjauspiste, jossa nuoret saavat vastauksia tulevaisuuden opintoja koskeviin kysymyksiin.

Messut ovat avoinna tiistaina 29.11. kello 9-17 ja keskiviikkona 30.11. klo 9-16.

Lähde mukaan messuille ja selvitä kätevin reitti tulevaisuuteesi!

Lisätietoa osoitteessa: www.studiamessut.fi

 

Studia-messut
Messukeskus Helsinki

29.11. klo 9-17
30.11. klo 9-16

Pääsylippu on 12 €. Ennakkoon tilatut ryhmäliput 7 € /hlö.

Ilmainen sisäänpääsy Suomen Lukiolaisten Liiton jäsenet jäsenkortilla, varus- ja siviilipalvelusmiehet palvelutodistuksella, opinto-ohjaajat, rehtorit ja ryhmien vetäjät. Maksuton sisäänpääsy edellyttää rekisteröitymisen kävijäksi. Ilmaiseksi sisään pääsevät myös työttömät esittämällä kassalla todisteen työttömyydestään.

Rekisteröidy kävijäksi tai tilaa edulliset ryhmäliput osoitteessa www.studiamessut.fi

 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo