Virtuaaliopo on tauolla

Virtuaaliopo on tauolla. Tällä hetkellä kysymysten jättäminen ei ole mahdollista. Vanhojen kysymysten ja vastausten arkisto on käytössäsi.

AMK-opiskelupaikka ja kuntoutustuki

Viesti

Hei! Onko mahdollista, että amk:ssa pystyisi opiskelemaan kuntoutustuella..? Kelan sivuja kun tutkin, niin aika suppeat oli nuo tiedot.. Itselläni on mielenterveysongelmia, joten voisin tietääkseni hakea ainakin sitä kuntoutustukea, mutta mitähän tämä koulu sitten siihen sanoisi..

Hei vaan!

Pyytäisin sinua ottamaan yhteyttä Kelaan, jotta voitte keskustella juuri sinun tilanteestasi. Kelan työntekijät ovat asiantuntijoita sen suhteen, mitä tukia ja palveluita sinulla on oikeus saada. Minulla ei valitettavasti ole asiantuntemusta eri tukien suhteen, enkä myöskään uskalla lähteä tulkitsemaan Kelan nettisivuilla olevaa tietoa tilanteeseesi.

Ammattikorkeakoulu ei sinänsä ”sano” mitään opiskelijoidensa tukien saamiseen, sillä vaikka ammattikorkeakoulujen opintotukilautakunnat myöntävät opiskelijoilleen heille kuuluvan opintotuen, opintotukitoimistot ja -lautakunnat ovat Kelan alaisia tai toimivat Kelan kanssa yhteistyössä ja samoilla pelisäännöillä.

Antoisaa opiskeluaikaa!

Mari

Opiskelupaikkaneuvoja

Kirjoittaja:

Vastauksesta oli hyötyä minulle
67
Bookmark and Share


Kommentit 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo