Virtuaaliopo on tauolla

Virtuaaliopo on tauolla. Tällä hetkellä kysymysten jättäminen ei ole mahdollista. Vanhojen kysymysten ja vastausten arkisto on käytössäsi.

Diak Järvenpään sosionomi AMK aikuislinjan pääsykokeet

Viesti

Minkälaiset ovat olleet viime vuosina DIAK Järvenpään sosionomi AMK aikuiskoulutuksen valintakokeet? Onko todellakin pakko suorittaa latentarhanopettajan pedagoginen harjoittelu opinnoissa, vaikka on 1,5 vuotta tehnyt jo ko. lto työtä? Voiko sitä suorittaa palkattuna työntekijänä, jos se täytyy suorittaa?

Hei!

Diakonia-ammattikorkeakoulujen sivuilta löytyvä tieto on hakijan oppaasta keväältä 2009 . Valintakoe on koostunut kolmesta eri osiosta ja niitä on edeltänyt valintakokeeseen valmistava tehtävä, joka on pitänyt palauttaa valintakokeeseen valmiina. Varsinaisessa valintakokeessa on ollut alakohtaisia oppimis-, työskentely- ja sosiaalisia valmiuksia arvioivia osioita.

Koska tämä sivuilla oleva tieto on jo niin vanhaa, suosittelen ottamaan yhteyttä suoraan oppilaitokseen. Lisätietoja antaa Järvenpään toimipaikan opintosihteeri, jonka yhteystiedot saat koulutusohjelman kotisivuilta .

Opintoihin liittyvissä kysymyksissä ja tällaisissa yksilöllisissä tilanteissa kannattaa kääntyä myös suoraan koulutusohjelman puoleen.

Onnea tuleviin pääsykokeisiin ja jaksamista työhön!

Toivottaa,

Janne

Opiskelupaikkaneuvoja

Kirjoittaja:

Vastauksesta oli hyötyä minulle
16
Bookmark and Share


Kommentit 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo