Virtuaaliopo on tauolla

Virtuaaliopo on tauolla. Tällä hetkellä kysymysten jättäminen ei ole mahdollista. Vanhojen kysymysten ja vastausten arkisto on käytössäsi.

KyAmkin hakutilastoista

Viesti

Hei!

Olisin kiinnostunut Kymeenlaakson amkin viimevuosien ensihoitajan hakijatilastoista. Mikä on alin lähtöpistemäärä jolla pääsee KyAmkissa pääsykokeeseen?

Kiitos jo valmiiksi!

Hei!

Opetushallituksen Koulutusnetistä löytyy tilastoja ammattikorkeakouluihin hakeneista, hyväksytyistä ja paikan vastaanottaneista. Kymenlaakson ammattikorkeakoulun ensihoidon koulutusohjelman viimeisimpiä tietoja löysin vuodelta 2007. Koulutusnetin tilastoja pääset tarkastelemaan tästä linkistä

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun vuoden 2011 hakijan oppaassa kerrotaan, että sosiaali- ja terveysalan valintakokeeseen kutsutaan nelinkertainen määrä hakijoita aloituspaikkoihin nähden. Hakijat valitaan kokeeseen koulumenestyksestä ja ensimmäisestä hakutoiveesta annettavien pisteiden perusteella. Lopulliseen valintaan vaikuttaa koulumenestys, ensimmäinen hakutoive ja valintakoe. Pisterajat muuttuvat kuitenkin vuosittain, joten on mahdotonta sanoa, millä pisteillä tänä vuonna valintakokeisiin tullaan pääsemään. Halutessasi voit käydä laskemassa omat pisteesi hyödyntämällä hakijan oppaan sivun 21 pistetietoja.

Tarkempia tietoja hakemisesta voit tiedustella myös suoraan Kymenlaakson ammattikorkeakoulun hakutoimistosta .

Menestystä hakuun ja tuleviin valintakokeisiin!

Jouluterveisin

Nora

Opiskelupaikkaneuvoja

Kirjoittaja:

Nora Enberg

Vastauksesta oli hyötyä minulle
3
Bookmark and Share


Kommentit 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo