Virtuaaliopo on tauolla

Virtuaaliopo on tauolla. Tällä hetkellä kysymysten jättäminen ei ole mahdollista. Vanhojen kysymysten ja vastausten arkisto on käytössäsi.

Medianomiksi opiskelu

Viesti

Hei, kuulin että kuopiossa medianomi linja loppuu ja haluaisinkin tiedustella että minne tulevissa hauissa pitää hakea jos aikoo opiskella medianomiksi onko missään mitään listaa missä näkyy kaikki koulut missä alaa voi opiskella suomessa?

Hei!

Savonia-ammattikorkeakouluun ei tosiaan viestinnän koulutusohjelmaan (medianomi AMK) uusia opiskelijoita enää valita. Tämän Opintoluotsin linkin kautta pääset tutustumaan muiden ammattikorkeakoulujen tarjontaan viestinnän koulutusohjelmien osalta (tällä hetkellä Koulutusnetin haun kautta löytyvät siis vuonna 2010 alkavat koulutukset). Voit tutustua koulutusohjelmien kuvauksiin suuntautumisvaihtoehtoineen jne. tarkemmin kunkin kiinnostavan ammattikorkeakoulun internetsivuilla. Tulkitsin kysymyksesi niin, että olet kiinnostunut erityisesti viestinnän koulutusohjelmasta, mutta huomaathan, että medianomeja (AMK) valmistuu myös seuraavista kulttuurialan koulutusohjelmista: journalistiikan koulutusohjelma sekä elokuvan ja television koulutusohjelma. Näihin voit halutessasi tutustua tarkemmin tämän Opintoluotsin linkin kautta.

Hyvää syksyn jatkoa sinulle toivottaen,

Hanna
Opiskelupaikkaneuvoja

Kirjoittaja:

Vastauksesta oli hyötyä minulle
48
Bookmark and Share


Kommentit 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo