Virtuaaliopo on tauolla

Virtuaaliopo on tauolla. Tällä hetkellä kysymysten jättäminen ei ole mahdollista. Vanhojen kysymysten ja vastausten arkisto on käytössäsi.

Pisterajoista

Viesti

Hei

Haluaisin tiedustella kuinka suurella pistemäärällä viime keväänä pääsi Mikkelin tai Vaasan ammattikorkeakouluun opiskelemaan sähkövoima tekniikkaa.

Kiitos

Heippa!

Tässä on linkki taulukkoon, johon on koottu ammattikorkeakouluittain/koulutusohjelmittain tiedot syksyn 2008 valinnan pisterajoista. Tilastotietoa löytyy Mikkelin ammattikorkeakoulun osalta myös täältä ja Vaasan ammattikorkeakoulun osalta täältä .

Muistathan, että pisterajat muuttuvat vuosittain. Numeroille ei kannata antaa liikaa painoarvoa, vaan keskittyä täysillä omaan hakuprosessiin. Onnea matkaan!

Mari

Opiskelupaikkaneuvoja

Kirjoittaja:

Vastauksesta oli hyötyä minulle
94
Bookmark and Share


Kommentit

Viesti

Jaahas, hienosti toimii koulutusnetin jutut, kun erroreita vaan tulee. :( Muutenkin jotenkin hankalia käyttää.

Kirjoittaja:

Anonymous user

Hei!

Mikäli et saa ylläolevan Marin vastauksen linkkejä toimimaan, voit yrittää päästä käsiksi tilastoihin myös suoraan Koulutusnetin kautta. Ammattikorkeakouluhakuja koskevat tilastot löydät osoitteesta

http://www.koulut...i/index.php?file=276

Itse olen kokenut varsin hyödylliseksi tilastot otsikolla "Alimmat hyväksymispisteet koulutusohjelmittain", josta ilmenee mm. ensisijaisesti hakeneiden määrät ja alimmat hyväksymispistemäärät. Tiedosto aukenee excel-muodossa.

Koulutusnetin toiminnasta voit myös jättää palautetta sivuston ylläpitäjälle.

Toivottavasti löydät etsimäsi!

Teija
Opiskelupaikkaneuvoja

Kirjoittaja:

Teija Alanen 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo