Virtuaaliopo on tauolla

Virtuaaliopo on tauolla. Tällä hetkellä kysymysten jättäminen ei ole mahdollista. Vanhojen kysymysten ja vastausten arkisto on käytössäsi.

Sisustussuunnittelun aikuisopiskelusta

Viesti

Hei! Minkänlaista aikuisopiskelu on käytännössä sisustussuunnittelun linjalla, lähinnä metropolian ammattikorkeakoulussa(hki)? Ymmärsin että se on lähinnä iltaopiskelua? Ja minkä tittelin tutkinnosta saa, onko se sama kuin nuorten ko.,eli muotoilija amk? entä opintopisteet,240op.? Vstaavatko aikuisopiskelijoiden koulutus nuorten koulutusta, eli opetetaanko samoja asioita? ja alkaako aikuisopiskelijoiden sisustussuunnittelun linjaa metropoliassa keväällä 2010?onko nuorten sisustussuunnittelun linja mukana täydennyshaussa nyt elokuussa? anteeksi että kyselen näin paljon, toivottavasti vastaatte happy

Hei!

Aika paljon tietoa sisustussuunnittelun aikuisopinnoista löydät Metropolian sivuilta . Sieltä löytyykin vastaus useimpiin kysymyksiisi. Suosittelen tutustumaan myös Koulutusnetin sivuihin , josta löydät paljon yleistä, hyödyllistä tietoa ammattikorkeakoulututkinnon suorittamisesta aikuiskoulutuksena.

Sisustussuunnittelun aikuiskoulutus toteutetaan Metropoliassa niin, että opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa. Opetus tapatuu neljänä
arki-iltana viikossa. Kontaktiopetuksen lisäksi opintoihin kuuluu tietysti itsenäistä opiskelua. Suoritettava tutkinto vastaa laajuudeltaan ja nimikkeeltään nuorten koulutusta (artenomi, AMK, 240op).

Myös koulutuksen sisällöllinen puoli on pitkälle vastaava nuorten koulutuksen kanssa. Myös tästä löydät lisätietoa laittamani linkin takaa ja halutessasi yksityiskohtaisempia tietoja, ottamalla yhteyttä sisustus-suunnittelun lehtoreihin, joiden yhteystiedot löytyvät niin ikään Metropolian sivuilta. :)

Sisustussuunnittelun koulutus ei ole mukana aikuisten syksyn 2009 haussa eikä tarjolla ole myöskään tietoa, koska koulutus on alkamassa aikuiskoulutuksena seuraavan kerran. Täydennyshakuun mukaan tulevat paikat puolestaan selviävät vasta aivan haun kynnyksellä, kun viimeisetkin hakijat ovat ilmoittaneet aikomuksestaan ottaa opiskelupaikka vastaan tai hylätä se.

Sinun siis kannattaa suunnata osoitteeseen www.amkhaku.fi haun alkaessa 3.8.2009. Huomaathan, että täydennyshaku päättyy jo 6.8.2009 kello 16.15. Täydennyshaussahan ovat siis mukana ne koulutukset, joihin ei ole ollut riittävästi halukkaita tulijoita. Suosituimmilla aloilla paikkoja jää harvoin haettavaksi täydennyshaussa.

Onnea opiskelupaikan etsintään ja aurinkoisia kesäpäiviä toivottaen,

Teija
Opiskelupaikkaneuvoja

Kirjoittaja:

Vastauksesta oli hyötyä minulle
43
Bookmark and Share


Kommentit 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo