Virtuaaliopo on tauolla

Virtuaaliopo on tauolla. Tällä hetkellä kysymysten jättäminen ei ole mahdollista. Vanhojen kysymysten ja vastausten arkisto on käytössäsi.

geronomi

Viesti

hei
onko Porissa mahdollisuus opiskella geromiksi avoimessa korkeakoulussa

Hei!

Kysymyksesi jättää hieman avoimeksi, että tarkoitatko tässä geronomilla sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa vai gerontologian opintoja yliopistoissa. Selvennykseksi vielä Opintoluotsin kuvaukset vanhustyön koulutusohjelmasta  ja gerontologian yliopisto-opinnoista .

Satakunnan ammattikorkeakoulun Avoimessa AMK:ssa  Porissa voi suorittaa sosiaali- ja terveysalan opintoja. Pääset tarkastelemaan opintotarjotinta edellisen linkin kautta. Jos olet suunnitellut hakevasi tulevaisuudessa tutkinto-opiskelijaksi, suosittelen tiedustelemaan opintojen vastaavuuksista ja opiskelumahdollisuuksistasi suoraan SAMK:n hakutoimistosta  tai vanhustyön koulutusohjelmasta . (Yhteystiedot/henkilöt löytyvät edellisistä linkeistä)

SAMK:ssa on siis mahdollista opiskella geronomiksi myös aikuiskoulutuksena vanhustyön koulutusohjelmassa. Koulutus alkaa nyt tammikuussa (2011) ja hakus siihen on ollut jo syksyllä 2010. Opiskelu tapahtuu monimuoto-opiskeluna ja se antaa mahdollisuuden tutkinnon suorittamiseen, esimerkiksi työn ohessa. Pohjakoulutusvaatimuksena on vähintään sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Geronomiksi(AMK) voi opiskella myös Seinäjoen , Kemi-Tornion , Metropolian  (Helsinki) ja Kymenlaakson (Kouvola) ammattikorkeakouluissa. Kahdessa viimeksi mainitussa koulutukset ovat Satakunnan AMK:n tapaan aikuiskoulutuksia (v.2011 alkavat koulutukset).

Gerontologian pariin voi syventyä yliopistoissa. Opiskelumahdollisuuksista löydät lisätietoa Opintoluotsin kautta .

Porin yliopistokeskuksen  kautta voi hakeutua avoimen yliopiston opintoihin. Kuluvana lukuvuonna 2010-11 avoimessa on ollut mahdollista opiskella mm. Turun yliopiston alaisia gerontologian perusopintoja Huittisissa ja Jyväskylän yliopiston alaisia opintoja Kankaanpäässä. Voit tiedustella lisää avoimen yliopiston opinnoista Porin yliopistokeskuksesta tai suoraan opinnoista vastaavista opistoista (Kankaanpään opisto  ja Huittisten seudun kansanopisto ).

Toivottavasti pääset tutustumaan opiskelumahdollisuuksiisi nyt hieman paremmin. Ota rohkeasti yhteyttä kouluihin ja opistoihin kun sinulle herää kysyttävää. Myös me vastaamme mielellämme mahdollisiin lisäkysymyksiisi.

Ystävällisin terveisin,

Janne

Opiskelupaikkaneuvoja

Kirjoittaja:

Vastauksesta oli hyötyä minulle
4
Bookmark and Share


Kommentit 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo