Virtuaaliopo on tauolla

Virtuaaliopo on tauolla. Tällä hetkellä kysymysten jättäminen ei ole mahdollista. Vanhojen kysymysten ja vastausten arkisto on käytössäsi.

visualisti/somistaja koulutus

Viesti

Hei! Olen aloittanut hiljan työt tavaratalossa pukeutumisen osastolla, haluaisin tietoa missä voisin kouluttaa itseni visualistiksi/somistajaksi työni ohessa? Missä kouluja järjestetään? Kuinka kauan tälläinen koulutus kestäisi, maksaako se? Tämä koulustus olisi hyväksi työtäni ajatellen!

Hei!

Opiskelupaikkaneuvojamme Jonna on vastannut  aiemmin syksyllä vastaavanlaiseen kysymykseen, joten siihen tutustumisesta voisi olla hyötyä sinullekin. Ainakin Somistajayhdistyksen  sivuille tutustuminen antaa jo tietoa kouluttautumismahdollisuuksista.

Jonnan vastauksesta löytyvien linkkien lisäksi kannattaa tutustua myös markkinointiviestinnän ammattitutkintoon. Opinnoissa voi erikoistua visuaaliseen markkinointiin. Syksyllä 2011 alkavia koulutuksia on suunnitteilla Amiedussa Helsingissä  ja Hyria koulutus Oy :ssä Hyvinkäällä sekä Raision kauppaopistossa . Opiskelumaksut näissä koulutuksissa ovat 400-600 euron välillä.

Oppisopimusmahdollisuutta kannattaa myös pohtia, koska sen liittäminen nykyisen työsi yhteyteen voisi olla kätevä tapa saada tutkinto suoritettua. Lisätietoa oppisopimusopiskelusta saat lähimmästä oppisopimuskeskuksesta  tai ottamalla yhteyttä suoraan tutkintoja järjestävään oppilaitokseen.

Toivottavasti löydät itsellesi sopivan väylän tutkinnon suorittamiseksi!

Ystävällisin terveisin

Janne

Opiskelupaikkaneuvoja

Kirjoittaja:

Vastauksesta oli hyötyä minulle
9
Bookmark and Share


Kommentit 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo