Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo

Teekkariksi

Johtajaksi? Maailmanpelastajaksi? Suunnittelijaksi? Diplomi-insinööri kehittää tekniikkaa ihmisten ja yhteiskunnan hyväksi. Ryhdy siis opiskelemaan alaa, jolla on tarkoitus! Tekniikan ala on myös varma valinta. Lähes kaikki vastavalmistuneet työllistyvät ja saavat työstään oikeudenmukaista palkkaa jo opiskeluaikana.

Teekkarit  tunnetaan haalareista ja tupsulakeista, mutta kuinka moni tietää, mitä teekkari tekee, kun EI ole vappu?

Tekniikan ala on moderni, kehityksen kärjessä kulkeva ala, jolla Suomi niittää mainetta kansainvälisesti. Ala tarvitsee luovia opiskelijoita, joilla on palava halu kehittää uutta.

Romukoppaan voi heittää stereotyyppisen mielikuvan kellarissa nyhjöttävästä nörtistä tai kaupungilla riekkuvasta kolmekymppisestä ikiteekkarista: valmiit diplomi-insinöörit tarvitsevat työssään tutkimus- ja tuotekehitystaitojen lisäksi projektinhallintakykyjä, ihmissuhdetaitoja, kieli- sekä esiintymistaitoa.

Teekkari toimii paremman maailman puolesta

Tekniikan alan opinnot  antavat mahdollisuuden suuntautua mille tahansa itseä kiinnostavalle osa-alueelle: valinnanvaraa löytyy informaatioverkostoista energiatekniikkaan. Teekkareita yhdistää kiinnostus kehittää tekniikkaa eri aloilla yhteiskunnan ja ihmisten hyväksi.

Teekkarit pääsevät opiskelemaan uusimman tekniikan parissa ja valmistuessaan he tekevät työtä, jonka tarkoituksena on kehittää esimerkiksi eettisempiä ja ekologisempia ratkaisuja teollisuuden käyttöön.

Kuva: Timo Idänheimo

 

 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo