Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo Arcada

Arcada

Arcada on 2700 opiskelijan ammattikorkeakoulu Helsingin Arabianrannassa. Arcadassa voit suorittaa ammattikorkeakoulututkinnon ruotsin- ja englanninkielisessä koulutusohjelmassa. Tutustu Arcadan koulutusaloihin .

 

Hyödynnä kielitaitoasi ja opiskele ruotsiksi tai englanniksi

Arcada on tarkoitettu sinulle, joka haluat hankkia nykyaikaisen koulutuksen, ja jolle on tilausta työmarkkinoilla. Arcadan tarjoama koulutus on käytännönläheistä sekä työ- ja elinkeinoelämän tarpeita vastaavaa koulutusta, ja opintoja voi suorittaa oppiaine- ja ammattialarajojen yli. Arcadan opiskelijana pääset kartuttamaan taitojasi osallistumalla mielenkiintoisiin tutkimus- ja kehitysprojekteihin. Työkokemusta saat tutkintoon kuuluvan, Suomessa tai ulkomailla suoritetun työharjoittelun kautta.
 
Arcadassa opiskelet kansainvälisessä ympäristössä: opiskelijoista kaikkiaan 10 % on ulkomaalaista syntyperää, ja he edustavat yhteensä lähes viittäkymmentä eri kansallisuutta. Arcadan opiskelijana sinulla on hyvät mahdollisuudet lähteä opiskelijavaihtoon johonkin yli 90:stä yhteistyökorkeakouluistamme ympäri maailman. Lisäksi työelämäkontaktien luomiseen on monia mahdollisuuksia sekä Suomessa että kansainvälisesti.
 
Bachelor-tasolla (AMK-tutkinto) Arcada kouluttaa ensihoitajia, fysioterapeutteja, geronomeja, insinöörejä, kätilöitä, liikunnanohjaajia, medianomeja, restonomeja, sairaanhoitajia, sosionomeja, terveydenhoitajia, toimintaterapeutteja, kulttuurituottajia ja tradenomeja. Master-tasolla (ylempi AMK-tutkinto) valittavina on kuusi eri koulutusohjelmaa sinulle, jolla on jo AMK-tutkinto, ja sen lisäksi kolmen vuoden työkokemus tutkinnon jälkeen.
 
Arcadassa opiskeluaika nähdään laajempana kokonaisuutena, kuin pelkästään tutkintoon johtaviin opintojen suorittamisena: opiskeluaika on myös työelämään kasvamista, ihmisenä kehittymistä sekä ennen kaikkea oppimista elämää varten.

OPISKELUPAIKKA

Arcada

Jan-Magnus Janssonin aukio 1
00550 Helsinki
puh. 020 769 9699

www.arcada.fi

TOIMIPISTEET

 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo