Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella koulutusalalla ja mieleisen koulutusohjelman voi valita 21 ohjelman joukosta. Ammattikorkeakoulussa panostetaan kansainvälisyyteen ja yrittäjyyteen.

OPISKELUPAIKKA

Centria-ammattikorkeakoulu

Talonpojankatu 2
67100 Kokkola
puh. (06) 825 0000

www.centria.fi/hakeminen

TOIMIPISTEET

 

Centria-ammattikorkeakoululla on kolme kampusta kolmessa eri kaupungissa: Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Opiskelijoita on noin 3 300.

Opiskella voi tekniikkaa, liiketaloutta, sosiaali- ja terveysalaa, matkailualaa, kulttuurialaa sekä humanistista ja kasvatusalaa. Koulutusohjelmia  on 21.

Valmistuneille on kysyntää

Opetus Centria-ammattikorkeakoulussa painottuu yhteistyöhön alueen työelämän kanssa. Opinnoissa painotetaan myös yrittäjyyttä. Valmistuneille on kysyntää Suomen lisäksi muualla maailmalla, sillä Keski-Pohjanmaalla satsataan kansainvälisyyteen.

Ammattikorkeakoulussa voi suorittaa tutkinnon englanniksi, lähteä vaihtoon tai suorittaa osan opinnoista vieraalla kielellä. Opetuskielet ovat suomi, ruotsi ja englanti. 

TUTUSTU:Kokkola
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo