Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun koulutus on työelämäläheistä ja sen lähtökohtana ovat yrityselämän tarpeet. Kolmella eri paikkakunnalla toimiva ammattikorkeakoulu kouluttaa myynti-, palvelu- ja yrittäjähenkisiä asiantuntijoita. 

OPISKELUPAIKKA

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu

Ratapihantie 13
00520 Helsinki
puh. (09) 229 611

www.haaga-helia.fi

TOIMIPISTEET

 

Opiskele yhdessä Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista, jossa on noin 10 500 opiskelijaa ja henkilöstöä yli 700. HAAGA-HELIA tarjoaa koulutusta usealla eri koulutusalueella: hotelli- ja ravintola-ala, johdon assistenttityö, liiketalous, liikunta, matkailu, myyntityö, finanssi, tietotekniikka sekä toimittajakoulutus. Opiskelijat voivat valita opintoja kaikista yksiköistä.

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun opiskelijat valmistuvat tradenomiksi, restonomiksi (AMK), medianomiksi (AMK) tai liikunnanohjaajaksi (AMK). HAAGA-HELIA on tunnettu ja tunnustettu kansainvälisenä yhteistyökumppanina.

Ammattikorkeakoulun kuudessa toimipisteessä valmistuu yrityselämän asiantuntijoita suomen-, ruotsin- ja englanninkielisistä koulutusohjelmista.

Miten pitkään ja kuinka paljon?

Opiskelijat viihtyvät HAAGA-HELIAssa vähintään 3,5 ja enintään 4,5 vuotta. Ammattikorkeakoulututkintoon johtavan koulutusohjelman laajuus on 210 opintopistettä lukuun ottamatta viestinnän koulutusohjelmaa, jonka laajuus on 240 opintopistettä. Tutkinto koostuu perus- ja ammattiopinnoista, harjoittelusta, opinnäytetyöstä ja vapaasti valittavista opinnoista.

Ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavien koulutusohjelmien laajuus on 90 opintopistettä, ja opiskelu kestää 1,5 - 3 vuotta.

Kansainvälistä otetta opiskeluun

Kansainvälisenä korkeakouluna HAAGA-HELIAlla on yli 180 yhteistyökorkeakoulua eri puolilla maailmaa. Opiskelijat saavat monipuoliset mahdollisuudet kansainvälistyä esimerkiksi opiskelijavaihdoissa ja projekteissa. Englanninkielisissä koulutusohjelmissa on ulkomaisia opiskelijoita yli 90 maasta.

Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo