Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo Humanistinen ammattikorkeakoulu

Humanistinen ammattikorkeakoulu

Humanistinen ammattikorkeakoulu (HUMAK) on verkostoammattikorkeakoulu, joka toimii ympäri Suomen. HUMAK on johtava kouluttaja humanistisella ja kasvatusalalla sekä kulttuurituotannossa. Opiskelijoita Humanistisessa ammattikorkeakoulussa on noin 1 500 ja henkilökuntaa noin 160.

HUMAK

Humanistisessa ammattikorkeakoulussa voi opiskella yhteisöpedagogiksi, kulttuurituottajaksi  ja viittomakielentulkiksi.  Erityistä on, että kaikista aloista voi suorittaa myös ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon. Lisäksi HUMAK tarjoaa kaksi ylempää englanninkielistä AMK-tutkintoa.

Opetusta tarjotaan yhdeksällä paikkakunnalla pohjoisesta Torniosta etelärannikolle saakka.

HUMAKin tavoitteena on, että joka kolmas opiskelija lähtee ulkomaille vaihtoon. Muitakin vaihtoehtoja toki on: tarjolla on kansainvälisiä työharjoittelupaikkoja, opintomatkoja ja projekteja – siis jokaiselle jotakin.

Opiskelijoiden oikeuksista ja virkistyksestä pitää huolen opiskelijakunta HUMAKO, joka toimii jokaisella kampuksella. Eri yksiköiden opiskelijat pääsevät tapaamaan toisiaan esimerkiksi yhteisillä risteilyillä ja mökkireissuilla.

OPISKELUPAIKKA

Humanistinen ammattikorkeakoulu

Annankatu 12 A 17
00120 Helsinki
puh. 020 762 1390

www.humak.fi

TOIMIPISTEET

 

 

HUMAK Facebookissa

 

 

HUMAK Youtubessa

Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo