Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia Ammattikorkeakoulussa pääkaupunkiseudulla opiskelet kansainvälisessä ja käytännönläheisessä ympäristössä. Voit valita tulevaisuuden ammattisi 68 koulutusohjelman joukosta.

OPISKELUPAIKKA

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Bulevardi 29
00180 Helsinki
puh. 020 783 5100

www.metropolia.fi

TOIMIPISTEET

 

Metropolia on Suomen suurin ammattikorkeakoulu, joka tarjoaa koulutusta neljällä koulutusalalla:

Koulutusohjelmia Metropoliassa on peräti 68 ja tarjonta onkin Suomen suurin. Metropoliassa voi opiskella muun muassa konservointia, musiikin alaa, hammastekniikkaa, laboratorioalaa ja liiketaloutta.

Suurin osa koulutusohjelmista on suomenkielisiä, mutta joukkoon mahtuu myös 14 englanninkielistä koulutusohjelmaa.

Metropolialla on 20 toimipaikkaa ja ne sijaitsevat Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Sijainti pääkaupunkiseudulla on plussaa työllistymisen kannalta.

Metropolia Ammattikorkeakoulussa eri koulutusohjelmissa opiskelevat tekevät opiskeluaikana paljon yhteisiä projekteja ja yleensä yhteistyössä on mukana myös työelämän edustajia – siis opiskelijoiden tulevia työnantajia. Metropoliasta valmistuneilla onkin erityisen hyvät työllistymismahdollisuudet.

Kansainvälisyyteen kannustetaan

Opiskelijoille on useita mahdollisuuksia kansainvälistyä opintojen aikana. Metropolia tekee yhteistyötä kymmenien ulkomaisten yliopistojen ja korkeakoulujen kanssa ja vuosittain sadat opiskelijat lähtevätkin vaihtoon tai suorittamaan työharjoittelua ulkomaille.

Myös yhteiset projektit satojen kansainvälisten opiskelijoiden ja ulkomailta tulleiden vaihto-opiskelijoiden kanssa tutustuttavat opiskelijat kansainväliseen ilmapiiriin. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus osallistua vieraskieliseen opetukseen ja  tehdä opinnäytetyö yhteistyössä ulkomaalaisen opiskelijan kanssa.

METKA pitää opiskelijat vauhdissa

Metropolia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA pitää huolta, että opiskelijoiden kalenterit ovat täynnä uusien opiskelijoiden ensi-iltabileitä, vuosijuhlia, gaaloja ja urheilun juhlaa.

Lue lisää METKAsta .
 

TUTUSTU:Helsinki
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo