Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutusta on mahdollista saada kuudella eri koulutusalalla ja opiskelijoita Savonia-ammattikorkeakoulussa on liki 6000.

OPISKELUPAIKKA

Savonia-ammattikorkeakoulu

PL 6
Microkatu 1 70201
Kuopio puh. (017) 255 6000

www.savonia.fi

TOIMIPISTEET

 

Savonia-ammattikorkeakoulu on liki kuudentuhannen opiskelijan koulutuspaikka, jonka toimipisteet sijaitsevat Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonian tavoitteena on kouluttaa osaavia tekijöitä asiantuntija- ja esimiestehtäviin. Koulutussuhde voi jatkua myös läpi koko työurasi, sillä muutaman vuoden työkokemuksen jälkeen voit jatkaa opintojasi esimerkiksi erikoistumisopinnoissa tai ylempään amk-tutkintoon johtavissa koulutusohjelmissa.

Korkeakouluopintoihin kuuluu luonnollisesti teoriaopiskelua, jota Savoniassa sovelletaan mahdollisimman suoraan ja rohkeasti käytäntöön. Nykyaikaisten tutkimus- ja harjoittelutilojen sekä vahvan alueellisen yritysyhteistyön ansiosta saat tuntumaa ja kontakteja työelämään jo opiskeluaikanasi. Savoniassa kansainvälisyys on olennainen osa opiskelua. Englanniksi voit suorittaa lukuisia opintojaksoja sekä liiketalouden alalla kokonaisen tutkinnon. Savonia panostaa kansainväliseen toimintaan, opiskelijoille on monipuolisia vaihto-opiskelumahdollisuuksia.

Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo