Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo Alkio-opisto

Alkio-opisto

Kartuta opintosuoritustiliä jo nyt aloittamalla opiskelusi Alkio-opistossa! Opintolinjat keräävät vuosittain yli 250 innokasta eri puolilta Suomea tullutta opiskelijaa.

Tervetuloa opiskelemaan Alkio-opistoon!

Alkio-opisto on tehokas ja monipuolinen väylä yliopistoon ja ammattikorkeakouluun.

Lukuvuoden aikana on mahdollista suorittaa korkeakoulututkinnon osia, jotka voi sisällyttää myöhemmin tutkintoon. Opisto tarjoaa erinomaisen pohjan pääsykokeisiin ja tuleviin opintoihin. Opistossa on mahdollista opiskella myös 2-3 vuotta ja pyrkiä sen jälkeen yliopistoon avoimen yliopiston väylän kautta.

Opiskelu oikeuttaa Kelan toisen asteen opintotukeen eikä vähennä korkea-asteen opintotukea. Opiskelu-vuosi Alkio-opistossa ei muuta asemaa korkeakoulujen ensikertalaiskiintiössä, joten omaa alaa voi etsiä turvallisin mielin.

Tartu tilaisuuteen, vietä hyödyllinen vuosi ja ota askeleet kohti tavoitettasi!

Seuraa Alkio-opiston verkkosivuja!

Jaana Laitila, KT, rehtori 

OPISKELUPAIKKA

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti
puh. 050 4093004

www.alkio.fi

TOIMIPISTEET

 

Hakeminen Alkio-opistoon

Alkio-opiston koulutuslinjoille ei järjestetä pääsykoetta, vaan opiskelijavalinta tapahtuu täysin hakemusten perusteella. Opiskelijavalinnan tulokset saa noin kahden viikon kuluttua hakemuksen lähettämisestä. Hakemuksia käsitellään jatkuvasti hakemusten saapumisjärjestyksessä.

Hakea voi Alkio-opiston kotisivuilla olevalla hakulomakkeella . Lomakkeen voi myös tilata toimistosta puhelimitse tai sähköpostilla. (toimisto@alkio.fi)

Tutustu Alkio-opiston opiskelumahdollisuuksiin!

Opiskelupaikka Alkiolla ei muuta asemaa ensikertalaiskiintiössä. Alkiolla voi siis turvallisesti kokeilla oma alaa. Opinnot oikeuttavat myös Kelan opintotukeen. Alkio-opisto luetaan toisen asteen oppilaitokseksi, joten opintovuosi ei vie myöskään tukikuukausia korkeakouluopinnoista, mutta suoritetut opinnot nopeuttavat valmistumista.

TUTUSTU:Jyväskylä
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo