Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo Jyväskylän kristillinen opisto

Jyväskylän kristillinen opisto

Jyväskylän kristillisessä opistossa voi aloittaa esimerkiksi graafisen suunnittelun opinnot, suorittaa kymppiluokan tai vaikka perhepäivähoitajan ammattitutkinnon. Opistossa voi opiskella myös avoimen yliopiston opintoja, kuten draamakasvatusta. Opisto on siis oiva startti omalle alalle.

OPISKELUPAIKKA

Jyväskylän kristillinen opisto

Sulkulantie 28
40520 Jyväskylä
puh. +358 14 3348 000

www.jko.fi

TOIMIPISTEET

 

Kansanopisto-opintoja ja ammatillista koulutusta

Jyväskylän kristillinen opisto  on kansanopisto, joka järjestää myös ammatillista koulutusta. Opistossa voi esimerkiksi aloittaa välivuoden aikana oman alan opinnot ja opiskella yliopisto-opintoja tai suorittaa ammattitutkinnon. Osa koulutusohjelmista on maksullisia.

Valinnanvaraa on, sillä opiston koulutustarjonnassa on toistakymmentä erilaista koulutusta ja koulutusohjelmaa kuten teatteri-ilmaisu, kasvatus- ja opetustyö ja sisustussuunnittelu.

Jos työura lasten ja nuorten parissa kiinnostaa, opistolla on mahdollisuus suorittaa useita alan tutkintoja, kuten lasten- ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto tai lapsi- ja perhetyön perustutkinto, lastenohjaaja. Koulutukset kestävät vuodesta kolmeen, opintolinjasta riippuen.

Yliopisto-opinnot käyntiin opistossa

Jyväskylän kristillisen opiston opiskelijat voivat suorittaa opistovuoden aikana Jyväskylän yliopiston tai Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston opintoja sekä opintokokonaisuuksia kuten erityispedagogiikan perusopinnot (25 op). Lue lisää Jyväskylän kristillisen opiston sivuilta.  

Opisto kannustaa myös oppisopimuskoulutukseen. Koulutuksen tietopuoliset opinnot on mahdollista suorittaa opistossa. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksuton mahdollista majoitusta ja ruokailua lukuun ottamatta. Lue lisää opiston sivuilta.  

Kansainvälisyys kunniaan

Opistolla korostetaan suvaitsevaisuutta, kansainvälisyyttä ja kestävää kehitystä. Opisto tarjoaa maahanmuuttajakoulutusta, tekee yhteistyötä Unescon, EU:n ja eurooppalaisten oppilaitosten kanssa ja se myös kuuluu: opistolla puhutaan 16 eri kieltä.

Opistolla on yli 400 opiskelijaa. Asuntolapaikkoja on 90 ja jos tarvitsee opintojen ajaksi majapaikan, sitä kannattaa hakea jo opintoihin hakiessa.

Opiskelijat asuvat kahden tai useamman hengen huoneissa.

Opisto on noin kolmen kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta ja opistolta pääseekin käymään kaupungissa paikallisliikenteen busseilla.

Hae opiskelemaan!

Opiskelijat aloittavat opinnot syksyisin ja vuoden vaihteessa. Opiston koulutusohjelmiin voi hakea hakulomakkeella, jonka voi täyttää tai tulostaa Jyväskylän kristillisen opiston hakusivuilta .

Ammattitutkintojen monimuotokoulutuksiin on niin sanottu jatkuva haku.

TUTUSTU:Jyväskylä
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo