Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo SHMS - The Swiss Hotel Management School, Sveitsi

SHMS - The Swiss Hotel Management School, Sveitsi

Hotellialan tähtikaartiin upeassa Sveitsin Montreauxssa? The Swiss Hotel Management School (SHMS) on englanninkielinen oppilaitos Sveitsissä, joka kouluttaa sinut hotellin johtajaksi tai tapahtuman järjestäjäksi. 

Jos olet kiinnostunut opiskelemaan SHMS:ssä ota yhteyttä Antti Kasaseen: antti.kasanen(a)opiskelupaikka.fi, puh. 0405801680. Tarjoamme maksutonta neuvontaa SHMS:stä kiinnostuneille.

OPISKELUPAIKKA

SHMS - The Swiss Hotel Management School, Sveitsi

Caux-Palace
CH – 1824 Caux/Montreux Switzerland
puh. +41 21 962 9555

The Swiss Hotel Management School

TOIMIPISTEET

 

Swiss Hotel Management School tekee yhteistyötä monien maailman suurimpien hotelliketjujen kanssa, ja koulutus antaa opiskelijalle erinomaiset valmiudet kansainväliseen uraan hotellinjohtamisen. Opiskelijoita koulussa on 65 maasta.

Koulussa on erinomaisesti järjestetty opiskelijoiden työelämään pääseminen jo opintojen aikana. Lukuvuodet koostuvat aina yhden lukukauden opiskelusta, jota seuraa toisena lukukautena työharjoittelu. Työharjoittelun voi suorittaa joko Sveitsissä tai ulkomailla, ja se on palkallinen. Myös valmistumisen jälkeen opiskelijat voivat osallistua rekrytointitapahtumiin, joissa maailman tunnetuimmat hotellit ja ravintolat rekrytoivat SHMS:n opiskelijoita leiviinsä. Katso lisätietoja SHMS:n ura- ja rekrytointipalveluista

Kampukset

Koululla on kaksi kampusta Sveitsissä:

SHMS Caux Palace

Opiskelijat asuvat kampuksilla sijaitsevissa hotelleissa, joissa opetuskin tapahtuu. Caux:n palatsi, jossa opiskelijat viettävät kaksi ensimmäistä vuotta, sijaitsee idyllisessä Montreaux:m kaupungissa, Genevan järven yläpuolella. Montreaux:ta kuvataan ”Sveitsin helmeksi”, ja se on suosittu turistikohde. Cauxin kampus on itse asiassa palatsi, joka on alun perin rakennettu 5 tähden hotelliksi. Opiskelijat asuvat palatsissa, jossa huoneita on erilaisia. Kaikissa on kuitenkin viikottainen siivouspalvelu, ja pyyhkeet ja lakanat talon puolesta. Hintaan kuuluu asumisen lisäksi myös 3 ruokaa päivässä, viikonloppuisin 2. Ruoka tarjoillaan aina jossain kampuksen kolmesta huippuravintolasta: ”Four seasons” –buffet-ravintola, ”Le Caux-Palacessa”, joka on ranskalainen fine dining –ravintola tai ”Trendz:ssä”, joka edustaa fuusiokeittiötä itämaisine makuineen. Koko kampuksella toimii langaton internet. Kampuksen vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin kuuluu mm. kuntosali, elokuvateatteri, baari, klubi sekä urheilumahdollisuuksia lentopallosta pöytätennikseen. Lisäksi toki kaupunki tarjoaa lukuisat viihdytyksensä baareista ja klubeista shoppailuun, kahviloihin ja puistoihin.

SHMS Leysin

Kolmantena vuotena opiskelijat siirtyvät SHMS Leysinin kampukselle Alppien rinteille pieneen kylään. Leysin taas on rauhallinen ja idyllinen urheilu –ja laskettelukeskus. Se sijaitsee Sveitsin ranskankielisellä alueella, ei kaukana Montreaux:sta ja Geneva –järvestä. Muutkin kaupungit, kuten Geneva, Bern, Vevey, Aige ja Zurich ovat helposti saavutettavissa julkisen liikenteen avulla. Leysin tunnetaan maailmalla puhtaasta ilmastaan ja henkeäsalpaavan upeista maisemistaan. Kuten Caux:n kampuksella, myös Leysin:ssä hintaan kuuluu huone, 3 ateriaa päivässä viikolla, sekä 2 ateriaa päivässä viikonloppuisin. Myös Leysinissä syödään huippulaadukkaissa ravintoloissa kampuksella. Leysinissä on kuntosalin lisäksi myös spa, ja opiskelijat saavat käyttöönsä ”Clubb Maxxx” –kortilla 250 credittiä, jotka voivat käyttää esimerkiksi lasketteluun, lumilautailuun, vuoristopyöräilyyn tms. SHMS Leysinissä voit harrastaa myös tennistä, lentopalloa, jalkapalloa, ratsastusta, vaellusta, purjehtimista, wind surfingia, vesihiihtoa, uimista, luistelua.

SHMS järjestää myös erilaisia illanviettotapahtumia sekä ekskursioita, jotka sisältyvät hintaan. 

Sveitsi

Keskieurooppalainen Sveitsi on vuoristoinen 7,4 miljoonan asukkaan maa, josta on loistoyhteydet kaikkialle Eurooppaan. Sveitsissä puhutaan ranskaa, saksaa ja italiaa.

 

TUTUSTU:
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo