Suunnittele menestyksesi

Pääsykokeisiin ja yo-kirjoituksiin valmistautuminen on paljon muutakin kuin pelkkää lukemista. Toteutettu yhteistyössä Valmennuskeskuksen kanssa.

Valintakokeisiin valmistautuminen ei ole kiinni ainoastaan lukemisen määrästä vaan opiskelupaikan saaminen vaatii huolellista valmistautumista, suunnitelmallisuutta, pitkäjänteistä sitoutumista ja paljon työtä.

Oikeanlainen motivaatio ja asenne muodostavat perustan pyrkimiselle. Sinun tulee tehdä selväksi itsellesi, mitä haluat, kuinka valmis olet sitoutumaan saadaksesi haluamasi ja kuinka paljon olet valmis tekemään työtä tavoitteesi eteen. Alavalinnan ja tavoitteen on oltava selkeitä eikä niihin saa liittyä enää epäröintiä. Opiskelupaikan on oltava ensisijainen kevään tavoite. Vaikka pyrkiminen vaatii kovaa työtä, lukemiselle pitää olla myös rentouttavaa vastapainoa.

Kuinka oppia ja omaksua kaikki vaadittavat asiat?

Tämä on kysymys, jota pohtivat vuosittain tuhannet hakijat. Vuosien varrella tehtyjen lukuisten opiskelupaikan saaneiden haastattelujen perusteella, voimme sanoa, että keskeiset onnistumisen avaimet löytyvät seuraavista osatekijöistä, jotka ovat koottu oppimisen portaisiin.

Oppimisen portaat. Onnistuneessa pyrkimisessä kaikki kuusi osa-aluetta yhdistyvät toisiinsa. Rakennamme kurssimme siten, että sinulla on mahdollisuus kehittyä oppijana koko kurssin ajan.

Yhteistyössä:

 

 

Valmennuskeskus on Suomen suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssijärjestäjä.

Tutustu maksutta Valmennuskeskuksen pääsykoevinkkeihin ja opiskelutekniikkamateriaaleihin Opiskelupaikan sivuilla.

Valmennuskeskuksen valmennuskurssit

 

 

 

 

 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo