Valmennuskurssit

Valmennuskurssit tarjoavat apua pääsykokeisiin valmistuville.

Valmennuskurssit ovat maksullisia, mutta tarjoavat apua pyrkijöille. Ensimmäisen päätös on aiotko osallistua valmennuskurssille vai opiskella itsenäisesti? Mikäli menet kurssille kannattaa sinun vertailla eri valmennuskurssijärjestäjiä.

Valmennuskeskus

Suosittelemme Valmennuskeskuksen valmennuskursseja . 37 vuoden kokemuksella he ovat kokenein ja suurin valmennuskurssien järjestäjä. Lisäksi Valmennuskeskus on ainoa kurssijärjestäjä, joka tarjoaa suorana videolähetyksenä kuvattavia kotikursseja.

Valmennuskurssitutkimus

Tutkimustoimisto 15/30 Research Oy toteutti Suomen laajimman valmennuskurssitutkimuksen. Tutkimuksen tiedonkeruu tapahtui lokakuussa 2011 ja tutkimukseen vastasi kaikkiaan 3045 henkilöä.

Parhaaksi valmennuskurssijärjesteäjäksi arvioidun Valmennuskeskuksen kouluarvosanat koulutuksen tasosta verrattuna kahteen kilpailijaan (Eximia ja Huippuvalmennus). Kyseisissä vastauksissa on otettu vain huomioon kyseisten yritysten koulutuspalveluita ostaneet asiakkaat, jolloin tutkimustulos kertoo mielikuvien sijaa, konkreettisista palvelukokemuksista.
Valmennuskeskuksen kurssin käyneistä tutkimukseen osallistuneista 81 % antoi kurssista ja materiaaleista vähintään kouluarvosanan 8. Kilpailija 1:lla vastaava osuus oli 62 % ja kilpailija 2:lla 52 %.

Tutkimuksessa Valmennuskeskus valittiin parhaaksi kaikilla seuraavilla kriteereillä: "paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatu -suhde. Kokenein, luotettavin ja monipuolisin kurssinjärjestäjä".

 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo