AMK-hakujen tulokset julki tällä viikolla

Ammattikorkeakoulujen yhteishaun tulokset kolahtavat postiluukkuun viimeistään perjantaina 27.11. Opiskelupaikka täytyy vastaanottaa 11.12. mennessä ja lisäksi pitää muistaa ilmoittautua omaan korkeakouluun.

Jos saat hyväksymiskirjeen, sen mukana tulee myös opiskelupaikan vastaanottamislomake, jolla opiskelupaikka varmistetaan. Lomakkeen tulee olla perillä viimeistään 11.12.2009 klo 16.15 siinä korkeakoulussa, josta otat paikan vastaan.

Ellet tullut valituksi, tulee kirjeen mukana tieto pistemäärästä ja siitä, oletko päässyt varasijalle. Jos joku peruu opiskelupaikkansa, vapautuvalle paikalle kutsutaan varasijalta pistejärjestyksessä.

Syksyn yhteishaussa ei järjestetä valtakunnallista täydennyshakua, mutta ammattikorkeakoulut voivat järjestää omia lisähakuja vapaiksi jääneille opiskelupaikoille. Tietoa vapaista paikoista saa suoraan ammattikorkeakouluista.

Muista, että pelkkä ilmoitus opiskelupaikan vastaanottamisesta ei riitä, vaan lisäksi pitää ilmoittautua ammattikorkeakouluun. Omasta koulustasi saat tietää, mihin mennessä ilmoittautuminen on tehtävä.

Opiskelupaikka toivottaa onnea uusiin opintoihin!

 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo