Gallup: Hyvästä työstä nauttii kuin harrastuksesta

Hyvä työ on haasteellista, monipuolista ja siinä tapaa paljon ihmisiä, listaavat nuoret helsinkiläiset. Kaikilla Kunnon työn päivän gallupiin osallistuneilla oli omasta mielestä hyvä työ, lue vielä miksi.

Sanna Sillanpää, 31
mainostoimiston planner

”Minulla on mielestäni hyvä työ. Työni on mielenkiintoista, vaihtelevaa ja pääsen tutustumaan eri aloihin, yrityksiin ja muihin voittoa tavoittelemattomiin tahoihin. Työhöni plannerina kuuluu kampanjoiden taustoittava työ.”

Sami Kivensalo, 25
toimistopäällikkö/jälkimyyntipäällikkö
 
”Kyllä, minulla on hyvä työ. Saan käyttää tradenomi-koulutustani hyväksi ja saan käyttää luovuutta. Minulle maksetaan ajattelusta. Meillä on hyvä työyhteisö, tapaan paljon ihmisiä ja pääsen matkustamaankin.”
Titta Tuovinen, 26
tiedottaja/tuotantoassistentti
 
”Olen määräaikaisesti erään festarin tiedottaja/tuotantoassistentti, koulutukseltani olen kulttuurintuottaja. Työni on hyvää, koska se on haastavaa, monipuolista ja meillä on kiva ilmapiiri. Minua motivoi juuri työn haastavuus ja se, että jokainen työpäivä on erilainen.”
Mikael Korpela, 27
peliohjelmoija
 
”Minulla on hyvä työ, koska saan tehdä tasan tarkkaan sitä, mitä tekisin harrastuksenakin. Työ on aika itsenäistä. Ilmapiiri on hyvä ja jos työt kyllästyttävät, voin mennä pelihuoneeseen hetkeksi pelaamaan.”

 

Potkut huonolle duunille - liity FB-ryhmään!

Liity Facebook-ryhmään  ja kerro, mitä sinä olet tehnyt parantaaksesi omaa työtilannettasi ja miten olet nostanut onnellisuustasosi huippuun. Ota muiden kokemuksista oppia ja ryhdy oman työtilanteesi sankariksi!

Parhaat kokemukset ja tarinat oman työn parantamisesta palkitaan leffalipuilla.

Torstaina 7.10. on Kunnon työn päivä, jonka kunniaksi ryhmän jäsenet kannustavat kaikkia tavoittelemaan omia oikeuksia.

Kaikilla on oikeus kunnon työhön ja onnelliseen elämään. Huono työ voi tarkoittaa epävarmuutta työsuhteen jatkosta, uuvuttavia työtehtäviä tai vaikka epätasa-arvoista palkkaa.

Kunnon työn päivä 7.10.

Kunnon työn päivä on maailman ammattiyhdistysliikkeen kattojärjestön ITUCin  vuosittain järjestämä tempaus. Suomessa ITUCin jäseniä ovat palkansaajajärjestöt Akava , SAK  ja STTK .


 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo