HAMK: Iloa elämään opiskelusta!

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijat kertovat, mitä heille merkitsevät onni, elämykset ja tulevaisuus. Opiskelijavaihto ulkomailla on ollut monelle opiskeluajan kohokohta.

Mitä sinulle merkitsee onni?

 

”Minulle onnellisuus on rauhan löytämistä ja eheys kaikessa mitä teen. Nuorelle aikuiselle on tärkeää myös hyvä ura. HAMK antaa minulle töytäisyn työelämään. Kun valmistun HAMK:ista voin mennä minne vain ylpeästi, koska tiedän mihin minusta on.”
James Orivri, Degree Programme in Mechanical Engineering

”Onni on asioita, joita haluan. Mahdollisuus tehdä elämässä kaikki se, mitä haluan.”
Juhani Jaakkola, Tietojenkäsittelyn koulutusohjelma

”Tällä hetkellä onni löytyy omasta koulutusalasta, koska tämä on juuri sitä mitä haluan tehdä. Täällä pääsen tekemään itselleni kenkiä ja laukkuja, ja mitä mielikuvitus tuo tullessaan.”
Riitta Kaartinen, Muotoilun koulutusohjelma

”Onni on, kun äiti on ylpeä minusta. Kun voin sanoa onnistuneeni kokeessa ja tehneeni jotain isoa."
Evgenia Molchina, Mediatekniikan koulutusohjelma

Mitä toivot tulevaisuudelta?

 

”Näen itseni perustamassa firmaa viiden vuoden päästä, toivottavasti. HAMK:in kautta olen avannut ovia: tavannut ihmisiä ja luonut verkostoja.”
James Orivri, Degree Programme in Mechanical Engineering

”Ehkä Suomessa, ehkä ulkomailla. Toivottavasti ulkomailla jossain isossa ohjelmistofirmassa. Olisihan se hienoa olla töissä Googlella tai Microsoftilla!”
Juhani Jaakkola, Tietojenkäsittelyn koulutusohjelma

 

”Näen itseni tulevaisuudessa työskentelemässä EU-asioitten ja ympäristökysymysten kanssa. Myöhemmin talliyrittäjänä, ensisijaisesti kuitenkin neuvontatehtävissä.”
Niina Ojala, Maaseutuelinkeinojen koulutusohjelma, hevostalouden suuntautumisvaihtoehto

”On niin erilaisia vaihtoehtoja, mitä haluaisin isona tehdä. Jotain, missä saa käyttää luovuutta. Haluan yhdistää tuotekehityksen insinööritutkinnon ja tradenomitutkinnon tuotekehitys- tai markkinointihommissa.”
Taija Latonen, Tuotekehityksen koulutusohjelma

 

Millaisia kokemuksia olet saanut opintojesi aikana?

 

”Tähän asti paras kokemukseni oli vaihtoni Ranskassa. Tapasin ihmisiä monista maista. Se oli valaiseva kokemus. Koko vaihtoaika oli paljon enemmän, kuin olisin voinut kuvitella.”
James Orivri, Degree Programme in Mechanical Engineering

”Olen päässyt vaihtoon Englantiin ja nyt lähden harjoitteluun Australiaan. Kokemukset ovat olleet tosi positiivisia.”
Riitta Kaartinen, Muotoilun koulutusohjelma

”Uudet kokemukset, uudet ihmiset. Vaihto-opiskelijalle kaikki on uutta koko ajan. On jatkuvasti jotain odotettavaa ja uutta koettavaa."
Ziaur Rahman, Degree Programme in Mechanical Engineering

”Uusien opiskelijoiden tutustumistapahtuma oli tosi kiva, se loi meidän välille ystävyyttä. Meillä opiskelee HAMK:issa paljon ulkomaalaisia, se on myös mielenkiintoista: voidaan tutustua heihin ja oppia millaista heidän elämänsä on.”
Evgenia Molchina, Mediatekniikan koulutusohjelma

HAMK toimii kahdeksalla paikkakunnalla: Evolla, Forssassa, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Lepaalla, Mustialassa, Riihimäellä ja Valkeakoskella. Opetusta annetaan suomeksi ja englanniksi.

 

Hae Hämeen ammattikorkeakouluun HAMKiin!


 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo