HELBUS Helsinki School of Businekseen ehtii vielä hakea!

Aloita englanninkieliset kandidaatinopinnot HELBUSissa tänä syksynä
Nyt voit aloittaa englantilaiset kauppatieteen kandidaatin (Bachelor of Arts) opinnot uudessa yksityisessä kauppakorkeakoulussa HELBUSissa. HELBUSissa opiskellaan tutkinnon kaksi ensimmäistä vuotta Suomessa, jonka jälkeen voit hakea englantilaiseen yliopistoon kolmanneksi vuodeksi täydentämään opintosi vuodessa Bachelor of Arts in Business tutkinnoksi. (Kesälukukauden ansiosta Suomessa tapahtuvat opinnot suoritetaan puolessatoista vuodessa.)

HELBUS on aidosti kansainvälinen

HELBUS on Suomen ensimmäinen yksityinen kauppakorkeakoulu. Sen on perustanut Helsingin kauppakorkeakoulun (nykyisin Aalto yliopiston kauppakorkekaoulu) entinen rehtori Veikko Jääskeläinen. HELBUSin vierailevat professorit tulevat yhdeksästä maasta ja opetuskieli kaikilla kursseilla on englanti.

Älä jää pyörimään pääsykoeoravanpyörään!

Samalla vaivalla, jolla valmistaudut seuraavan vuoden pääsykokeisiin, olet HELBUSissa suorittanut jo ensimmäisen vuoden opinnot. Ensi vuoden joulukuussa sinulla on jo kaksivuotisen Associate of Arts -tutkinnon todistus kädessäsi. Voit sen jälkeen mennä töihin tai ulkomaille täydentämään tutkintosi vuodessa kauppatieteen kandidaatiksi ja siitä eteenpäin maisteriksi.

HELBUS on myös erinomainen vaihtoehto välivuodelle tai tilapäistyöskentelylle. Hakemalla nyt HELBUSiin, opiskelet jo syyskuussa uusien kavereiden kanssa mielenkiintoisia aineita eri maista tulevien kansainvälisten professorien johdolla.
 
HELBUSissa ensi vuotesi on taatusti mielenkiintoinen ja se auttaa sinua tehokkaasti työuran alkuun. Nuorisotyöttömyys muuttuu Suomessakin yhä vaikeammaksi ongelmaksi ja koulutus on varmin keino parantaa työnsaantimahdollisuuksia.

Opiskelijat suosittelevat HELBUSia

Martin Wicmann:
”Haluan saada nopeasti laadukkaan tutkinnon ja HELBUS tarjoaa siihen erinomaisen mahdollisuuden. HELBUSin kansainvälisten professorien opetus on laadukasta ja mielenkiintoista. Opiskelijoiden keskuudessa vallitsee tiivis ilmapiiri ja kaikilla on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan.”
Mette Kuutsa:
”Tulevaisuudessa haluan päästä johtotehtäviin kansainväliseen firmaan, kuten esimerkiksi ZARAan tai L’Orealiin, ja tavoitteena olisi päästä maajohtajaksi joihinkin näistä firmoista. Olen valmistunut amerikkalaisesta koulusta, joten englanninkielinen opetus oli minulle paras mahdollinen vaihtoehto.”

HELBUS on elämäsi paras sijoitus!

Tutkimusten mukaan suomalainen, joka käy korkeakoulun, ehtii uransa aikana tienata nettopalkkaa 318.000 euroa enemmän, kuin jos hän ei kävisi korkeakoulua. Siksi HELBUSin lukukausimaksu on varmasti elämäsi paras sijoitus. Lukukausimaksu on nyt vuonna 2013 aloittaville 3.226 euroa lukukaudelta eli yhteensä 12.900 euroa. (Päälle kannattaa budjetoida mahdollinen kolmas vuosi ulkomaisessa yliopistossa, hinnaltaan 3000-9000 £.) Huomaa myös, että HELBUSin lukukausimaksut nousevat ensi vuonna ja aloittamalla syksyllä 2013 maksusi pysyvät samana koko opintojesi ajan.

Kannattaa hakea heti!

Valitsemme hakijoita jatkuvasti hakemusten saapumisjärjestyksessä ja siksi sinun kannattaa hakea nopeasti. HELBUSiin valitaan rajoitettu määrä hakijoita. Täyttämällä hakulomakken jo tänään, sinulla saattaa olla varmuus opiskelupaikasta jo ensi viikolla. Opiskelijavalinta HELBUSiin tapahtuu hakijan valmiuksia ja tavoitteita kartoittavien kysymysten sekä haastattelun perusteella. Katso hakuohjeet ja täytä hakemus jo tänään osoitteessa: http://www.helbus.fi/hakeminen/hakuprosessi-ja-lomake/

Toimi jo tänään!

Hakemalla HELBUSiin jo tänään, varmistat itsellesi seuraavat edut:

  • Opiskelet kauppatieteitä jo syyskuussa samaan päämäärään pyrkivien uusien kiinnostavien kavereidesi kanssa.
  • Voit siirtyä työmarkkinoille jo puolentoista vuoden kuluttua opintojesi aloittamisesta tai täydentää opintosi kauppatieteen kandidaatiksi vuoden opiskelulla englantilaisessa yliopistossa.
  • Saat erittäin korkeatasoista opetusta yhdeksästä maasta tulevilta professoreilta.
  • Ehdit hakea vielä 31.7.2012 asti ja voit päästä sisään ilman pääsykokeita.
  • HELBUSin Aasia-painotteinen opetus on vahva etu tulevaisuuden työmarkkinoilla.

Kysymyksiä?

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, soita tai meilaa: Kari Jääskeläinen, 040 501 7627, kari.jaaskelainen@helbus.fi, Käyntiosoite: Töölöntullinkatu 6, 00250 Helsinki, Postiosoite: Westendintie 99-101 C 42, 02160 Espoo


 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo