Hae opiskelemaan Tallinnan teknilliseen yliopistoon!

Yhä useampi suomalainen opiskelee Tallinnan teknillisessä yliopistossa. Hakuaika on 21. elokuuta 2013 asti.

Tallinnan Teknillinen yliopisto on yksi Euroopan innovatiivisimmista yliopistoista, joka korostaa voimakkaasti yrittäjyyden ja teknologian yhdistämistä. Yliopisto tekee tiivistä yhteistyötä maailman parhaiden yliopistojen (esim. Berkeley, Stanford, Aalto, Shanghai Jiao Tong ja Fudan University) ja yritysten (esim. Skype, Microsoft ja Samsung) kanssa. Tämä takaa opiskelijoille parhaan mahdollisen koulutuksen ja pitää kurssit ajan tasalla jatkuvan teknologian kehityksen pyörteissä.

Suosituimmat opintoalat ovat kauppa-, laki- ja valtiotiede. Voit suorittaa alemman (kandin) tai ylemmän (maisterin) korkeakoulututkinnon TUTissa.

Yli 300 suomalaista opiskelijaa

 

Tallinnan teknillinen yliopisto on aidosti kansainvälinen yliopisto. Professorit ja henkilökunta on kansainvälistä ja opiskelijoita on monista maista. Siellä opiskelee yli 300 suomalaista, joten suomalaisilla on myös tiivis yhteisö koululla. Suomalaisia opiskelijoita houkuttelee koulun kansainvälisyys, laajat yritysverkostot sekä laadukas opetus. Ja kaikki tämä vain kahden tunnin laivamatkan päässä Suomesta.

Lue lisää hakemisesta suomalaisille pyrkijöille suunnatulta sivustolta.

Hakemuksen voit tehdä suoraan nettilomakkeella.


 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo