Haku vapaille aloituspaikoille alkoi

Ammattikorkeakoulujen valtakunnallinen täydennyshaku alkoi tänään. Vapaiksi jääneille aloituspaikoille voi hakea torstaihin 6.8. asti.

Täydennyshaulla täytetään nuorten yhteishaussa vapaiksi jääneitä aloituspaikkoja. Koulutuksiin voi hakea netissä osoitteessa www.amkhaku.fi . Nettihaku sulkeutuu 6.8. kello 16.15.

Tieto haussa mukana olevista ammattikorkeakouluista ja koulutusohjelmista löytyy oppilaitosten omilta sivuilta sekä Koulutusnetistä . Aloituspaikkojen määrät on kerrottu ammattikorkeakoulujen nettisivuilla.

Ei kutsua valintakokeeseen

Valintakokeisiin ei täydennyshaussa lähetetä erillistä kutsua. Hakijoiden pitää itse ottaa yhteyttä hakukohteena olevien ammattikorkeakoulujen hakutoimistoihin.

Vaihtoehtoisesti hakija voi halutessaan käyttää haussa kevään 2009 yhteishaussa hyväksyttyä valintakoetulosta. Tästä pitää kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti sen ammattikorkeakoulun hakutoimistoon, jonne hakee.

Haussa on voimassa samat periaatteet kuin ammattikorkeakoulujen yhteishaun valinnoissa. Täydennyshaun tulokset ilmoitetaan 21.8.2009.

Täydennyskoulutuksen valintakokeiden päivät


 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo