Koulutus: Studia-messuilla suunnitellaan tulevaisuutta

Suomen suurin koulutusmessutapahtuma Studia täyttää Helsingin Messukeskuksen 2.–3.12. koulutus- ja uramahdollisuuksilla.

Studia-messut on auki keskiviikosta torstaihin, kumpanakin päivänä kello 9-17. Kahden päivän aikana Messukeskuksen kolmesta hallista löytää jatko-opiskelun vaihtoehdot yhdellä kertaa.

Mukana on sekä kotimaisia että ulkomaisia yliopistoja ja ammattikorkeakouluja, toisen asteen oppilaitoksia ja erikoisoppilaitoksia. Lisäksi messuilla esittäytyvät puolustusvoimat, liitot ja järjestöt ja opiskelijoiden palvelut.

Samassa messutilassa on myös JobForum 09, johon pääsee Studian sisäänpääsylipulla. JobForum on kerännyt yhteen tulevaisuuden alojen esittelijät ja työnantajat nuoria varten. JobForumissa pääsee kyselemään suoraan alan ammattilaisilta omista uramahdollisuuksistaan.

Messuilla saa opinto-ohjausta

Ei kannata hätäillä, vaikka omat suunnitelmat eivät olisikaan vielä selvillä. Messujen tarkoitus on tutustuttaa jatko-opiskeluvaihtoehtojen koko kirjoon.

Apuakin löytyy. Uudenmaan opinto-ohjaajilla on oma opinto-ohjauspisteensä messuilla. Opiskelupaikka.fi -standilla henkilökohtaista opastusta jatkokoulutuspaikan hakuun ja tulevaisuuden valintoihin antavat Opiskelupaikan sivuilta tutut virtuaaliopot.

Lähde mukaan ja poikkea Opiskelupaikan standille 5k39!


 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo