Lääketieteen etävalmennuskurssi tasapuolistaa hakijoiden mahdollisuuksia

Valmennuskeskus tuo valmennuskurssit kaikkien saataville. Suorana videolähetyksenä kuvattava ja nähtävä KOTI-valmennuskurssi mahdollistaa tasa-arvoisen valmentautumisen pääsykokeeseen asuinpaikkakunnasta riippumatta. Valmennuskeskuksen lääketieteen KOTI-kurssi alkaa marraskuussa.

Lääketieteen valintakoe perustuu ensi keväästä lähtien lukion fysiikan, kemian ja biologian kursseihin sekä lisäaineistoon, joka jaetaan pääsykokeessa. Uudet vaatimukset korvaavat Galenos-valintakoekirjan.

Lääketieteen valintakoemuutos on herättänyt paljon keskustelua ja hämmennystä hakijoiden keskuudessa. Hakijat ovat eriarvoisessa asemassa, sillä kaikki lukiot eivät tarjoa välttämättä yhtä paljon soveltavia kursseja fysiikassa, kemiassa ja biologiassa.

KOTI-kurssien  lähetykset voi katsoa reaaliaikaisena tai internetistä luennon jälkeen. Näin pyrkijä voi itse vaikuttaa paremmin opiskeluaikatauluunsa. Kaikki luentotallenteet jäävät hakijan käyttöön kurssin ajaksi, joten menneisiin luentoihin voi palata viikkojenkin jälkeen.

- Lääketieteen KOTI-kurssilla on jo paljon ilmoittautuneita. Tällaiselle palvelulle on ollut selvä tarve, sillä kaikilla ei ole mahdollisuutta osallistua valmennuskurssille kotipaikkakunnallaan, kertoo Valmennuskeskuksen kurssipäällikkö Sami Puurtinen.

 

Valmennuskeskus on tehnyt videoinfon kaikille lääketieteen valintakokeesta kiinnostuneille. Infovideon voi käydä katsomassa täältä .

Lääketieteen KOTI-kurssille voi ilmoittautua 31.3.2012 saakka.

 

www.valmennuskeskus.fi

Valmennuskeskuksen lääketiedeblogi:
 www.laaketieteellinen.fi

KK Valmennuskeskus Oy on vuodesta 1975 toiminut perheyritys, joka on 36 vuoden aikana valmentanut yli 100.000 henkeä kohti heidän unelmiensa opiskelupaikkaa. Yrityksen palveluksessa on yli 200 valmentajaa ja kouluttajaa.


 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo