OP-Pohjolassa on työpaikkoja joka makuun

OP-Pohjola on Suomen suurin finanssiryhmä, jossa työskentelee noin 13 000 henkeä. Kiinnostavia työpaikkoja siis löytyy kaikille alasta kiinnostuneille.

Elina Mäkinen, 29, markkinointisuunnittelija

Aloitin Osuuspankissa kesätyöntekijänä. Tradenomi- ja maisteriopinnoissani olen kuitenkin erikoistunut markkinointiin, joten kun OP-Pohjolan sisäisessä haussa avautui markkinointiassistentin paikka, päätin hakea sitä.

Tällä hetkellä, reilun kahden vuoden työskentelyn jälkeen, toimin Pohjolan markkinoinnissa markkinointisuunnittelijana. Vastaan Pohjola-konsernin asiakastapahtumista eli suunnittelen ja organisoin tilaisuuksia eri kohderyhmille.

Aino Nyblom, 28, matemaatikko

Opiskellessani matematiikkaa Helsingin yliopistossa en olisi uskonut, että voin hyödyntää opintoja niin suoraan työssäni.

Juuri todennäköisyyslaskentaa ja tilastotiedettä kuitenkin tarvitsen mallintaessani erilaisten vahinkojen todennäköisyyttä. Tehtäväni on arvioida, mitä voi pahimmillaan sattua kerran 3 000 vuodessa. Ongelman ratkominen on työssä kiehtovinta.

Tuomas Tyrsky, 36, myyntijohtaja

Tulin Pohjolaan vuonna 2001 ja olen toiminut tähän saakka konsernin taloushallinnon tehtävissä. OP-Pohjola -ryhmä on erittäin mielenkiintoinen työpaikka, joka tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja urakehitykseen.

Aloitan nyt Pohjolan myyntijohtajana pääkaupunkiseudulla. Uudessa tehtävässäni vastaan vahinkovakuutus- ja rahoitusmyynnistä sekä toimin tiiviissä yhteistyössä Helsingin OP Pankin ja Länsi-Uudenmaan Osuuspankin kanssa.

Merja Laitinen, 46, kehittämispäällikkö

Olen ammatiltani kääntäjä, mutten ole tehnyt alan töitä päivääkään. Tulin OP-Pohjolaan vetämään myyntikurssia ja sille tielle jäin.

Vastaan Pohjolan Vakuutuksen Baltian tytäryhtiöiden vakuutusliiketoiminnan kehittämisestä, eli solmin lankoja suomalaisen emoyhtiön ja kansainvälisten tytäryhtiöiden välillä. Nautin työn itsenäisyydestä ja haastavuudesta. Opin uutta joka päivä.

Karolina Burmeister, 36, asiakkuusjohtaja

Lukioaikana olin vaihdossa Ranskassa ja luin siellä taloutta. Huomasin, että aihe kiinnostaa, joten päädyin opiskelemaan rahoitusta Hankenille. OP-Pohjolaan pääsin, kun kävin opiskeluaikana rekrytointimessuilla ja täytin kesätyöhakemuksen OP-Pohjolan osastolla.

Nykyisessä työssäni vastaan pankki- ja vakuutuspalvelujen tarjoamisesta suuryrityksille. Asiakkaat ovatkin paras osa työtäni, sillä he saavat minut haastamaan itseni.

 


 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo