Opiskele Tallinnan teknillisessä yliopistossa

Tallinnan teknillinen yliopisto (TTY) on yksi innovatiivisimmista yliopistoissa Euroopassa. Vuonna 1918 perustettu, Tallinnan teknillinen yliopisto juhlii yhdeksäskymmenesviides vuotisjuhlaa vuonna 2013. TTY tarjoaa modernin ja kansainvälisen yliopisto-opetuksen. Sen opiskelijat saavat uusimmat tarvittavat tiedot ja taidot nykypäivän kansainvälisille työmarkkinoille. TTY on ainoa tekninen yliopisto Virossa ja se on maan johtava oppilaitos tekniikan, elinkeinoelämän ja julkisen hallinnon.

Yliopiston panostus kansainvälisyyteen näkyy siinä, että TTY:lla on opiskelijoita yli 60 eri maasta, monet kansainväliset professorit, hyvä yhteistyö maailman huippuyliopistoiden kanssa (esim. Berkeley, Stanford) ja kansainvälisten yritysten kanssa (mm. Microsoft, Skype). Koululla on 19 täysin akkreditoitu kansainvälisten koulutusohjelmaa (kandidaatti, maisteri ja tohtori), jotka ovat saatavissa täysin englanninkielellä. Vain TTY voit opiskella innovatiivisia ohjelmia kuten Cyber Security, terveydenhuollon teknologia sekä muotoilu ja tekniikka, jotka ovat ainutlaatuisia koko maailmassa!

TTY on ainoa yliopisto Virossa, jolla on toimipiste Piilaaksossa Kaliforniassa joka tarjoaa työharjoitteluun mahdollisuuksia opiskelijoille. Yhteistyössä maailman johtavien yliopistojen antaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella siellä vaihto-oppilaana.
 
Tutkinto TTY voi myös olla pohjana tulevalle akateemiseen työhön. TTY:ltä valmistuneita on otettu Oxfordin yliopistoon, Harvardin yliopistoon, Brown Universityyn, University of California Berkeleyyn, University of Londoniin, University of Mannheimiin, Chalmersin teknilliseen korkeakouluun, KTH:hen, Aalto-yliopistoon, St. Gallenin yliopistoon, University of Southern Denmarkiin ja muihin tunnettuihin korkeakouluihin.
 
TTY tarjoaa kolme kanditason ohjelmaa täysin englanniksi: kansainvälinen liiketalous, kansainväliset suhteet ja laki. TTY on suosituin yliopisto Viroon suomesta tuleville opiskelijoille. 30% suomalaisista opiskelijoista Virossa opiskelee TTY:ssä!

Tule opiskelemaan Tallinnan teknilliseen yliopistoon ja seuraa unelmaasi!


 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo