Opiskelemaan kauppatieteitä Suomessa ilman pääsykokeita!

Hae yksityiseen kauppikseen! HELBUSissa voi aloittaa opinnot jo nyt syksyllä.

HELBUS Helsinki School of Businessin ohjelmassa voit opiskella kauppatieteen kandidaatin ydinkurssit puolessatoista vuodessa ja mennä sen jälkeen töihin tai hakea englantilaiseen yliopistoon suorittamaan kauppatieteen kandidaatin tutkinnon loppuun.

HELBUSin kokonaan englanninkielinen opetus on erittäin korkeatasoista. Yli 95 prosenttia HELBUSin kursseista on vähintään tohtoritasoisen opettajan vetämiä. Professorimme tulevat yhdeksästä eri maasta ja kymmenestä eri yliopistosta.

HELBUSin on perustanut Helsingin kauppakorkeakoulun entinen rehtori Veikko Jääskeläinen ja Suomen Asiakastieto on myöntänyt HELBUS Helsinki School of Business Oy:lle Suomen Vahvimmat sertifikaatti-maininnan, joka osoittaa, että yhtiö on luotettava yhteistyökumppani. Tähän tunnustukseen yltää alle kymmenen prosenttia suomalaisyrityksistä.

Halutessasi voit siis jo ensi vuoden jouluna hakea töitä HELBUSin Associate of Arts in Business todistuksella tai hakea suoran kolmannelle vuosikurssille englantilaiseen yliopistoon. HELBUSiin otetaan korkeintaan 60 opiskelijaa. Valinta HELBUSiin tapahtuu hakulomakkeessa olevien essee kysymysten ja yo todistuksen perusteella. Katso lisätiedot täältä.


 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo