Opiskelijat antavat mielellään kasvot HAMKille

Lokakuisena lauantaina kuvattiin musiikkivideota muistuttava Lip Dub -video Hämeen ammattikorkeakoulun kevään markkinointiin. Opiskelupaikka oli mukana, ja kysyi kuvauksissa mukana olleiden opiskelijoiden fiiliksiä kuvauspäivästä.

Miksi lähdit mukaan? Millainen päivä on ollut?

 

Christell Karell, 20, muotoilu/vaatetus

”Halusin kokeilla jotain uutta ja olla mukana siistissä jutussa. Odottamista on aika paljon, mutta muuten on tosi kivaa. Ensimmäisessä kuvausosuudessa roolini oli kuorotyttö. En edes tajunnut kameroita, kun keskityin olemaan ryhdissä, laulamaan ja katsomaan muualle. Olen mielelläni mukana HAMKin videolla, koska haluan auttaa muitakin löytämään tämän koulun.

Miisa Seppälä, 24, sosiaaliala

” Osallistun kuvauksiin sosiaalisesta paineesta, kaverit pyysivät mukaan. On kiva olla täällä, ja edustaa HAMKia.”

 

 

Saija Karvonen, 21, hoitotyö

”Lähdin mukaan Lip Dubiin, koska tämän aamuinen herätys sijoittuu top 10 -listalle Oudoimmat herätykset. Heräsin siihen, että minulle soitettiin ja pyydettiin tulemaan tänne, koska alun perin mukaan ilmoittautuneista osa oli jättänyt tulematta.”

 

Annukka Onnela, 19, teollinen muotoilu

”LipDub video kuvaa hyvin HAMKin yhteishenkeä, joka ainakin omalla luokallani on todella hyvä. Olen kiinnostunut lavastamisesta, ja lähdin sen takia mukaan. Ei haitannut, vaikka aikataulut muuttuivat ja ollaan jouduttu odottelemaan. Olin valmistautunut siihen.”

 

Opiskelupaikan blogi seurasi kuvauksia läpi viikonlopun.

HAMK Lip Dub feat. Reckless Love -video julkaistaan 2.12. klo 11.30 Studia-messuilla.


 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo