Pääsykoekirjan voi maksaa vanhoilla lukiokirjoilla

Tarpeettomia lukiokirjoja ei kannata pantata kirjahyllyssä, vaan fiksuinta on myydä ne Lukiolaisten Kirjakaupalle. Moni lukiolainen myy kirjoja kaikkina lukiovuosina ja kirjoista onkin mahdollisuus saada niin paljon hyvitystä, että ansioilla voi ostaa pääsykoekirjan!

Alla on ohje lukiokirjojen myyntiin. Kannattaa toimia nopeasti, sillä 12.11.2010 mennessä LK:lle postitetuista kirjoista ei tarvitse maksaa postimaksua.

1. Valitse, mitkä lukiokirjat haluat myydä ja mitkä säilyttää

Käy vanhat lukiokirjat läpi ja päätä, mistä kirjoista haluat luopua. Jos kirjat ovat uuden opetussuunnitelman mukaisia, uusinta painosta ja hyvässä kunnossa, LK ostaa ne takaisin. Uusimmat painokset voit tarkistaa LK:n nettisivuilta. LK ottaa käytettyjä kirjoja vastaan ympäri vuoden.

Myös siistit tehtäväkirjat otetaan vastaan, jos tehtävät on tehty lyijykynällä. Jos kirjassa kuitenkin on esimerkiksi häiritseviä alleviivauksia tai merkintöjä, kirjaan kuuluva CD puuttuu tai jos kirjasta on tulossa uusi painos pian tai sarja on jäämässä pois, kirjoista ei enää myönnetä hyvitystä. Huomaa, että kirjat voi joka tapauksessa kierrättää LK:n kautta!

Kirjoista hyvitetyt hinnat vaihtelevat. Tässä esimerkkihintoja:

Kirja Hyvitys
Abi äidinkieli 4,00 €
Äidinkieli ja kirjallisuus, 1. kurssivihko 4,30 
Pitkä matematiikka 11, Lukuteoria ja logiikka 5,40 
Physica 1, Fysiikka luonnontieteenä 7,70 
Physica 2, Lämpö 8,00 
Matematiikan taito 1-2 2,50 
Grammar rules! 10,10 
Mielen maailma 1: Psykologian perustiedot 6,80 €

 

HUOM!  Mitä isomman pinon myyt, sitä enemmän saat rahaa. Henkilökohtaisessa takaisinostotarjouksessa olevat hinnat ovat koskevat ainoastaan postitse lähetettyjä kirjoja.

2. Toimita kirjat Lukiolaisten Kirjakauppaan

Käytetyt kirjat voi :

1. Toimittaa suoraan LK:n myymälään Helsinkiin (Yliopistonkatu 3). Saat rahat käteen tai tilille.

2. Lähettää LK:lle postitse. Kun lähetät kirjat 12.11.2010 mennessä, LK maksaa postimaksun puolestasi. Toimi näin:

  1. Pakkaa myytävät kirjasi huolellisesti.
  2. Liitä mukaan joko henkilökohtainen Myyntikorttisi (löydät sen kirjautumalla tunnuksillasi LK:n nettikauppaan sekä takaisinostotarjous-meilistä) tai vapaamuotoinen saate, josta käy ilmi kirjojen lähettäjän yhteystiedot, mahdollinen asiakasnumero sekä tilinumero, johon hyvityssumma tilitetään.
  3. Kirjaa pakettikorttiin osoite: LK - Lukiolaisten Kirjakauppa, ASIAKASPALAUTUS, Hakakalliontie 10, 05460 Hyvinkää. Paketin lähettäminen on sinulle maksutonta.
  4. Kiikuta paketti lähimpää postikonttoriin ja pyydä lähetyksestä kuitti, jotta voit seurata paketin liikkeitä matkalla LK:n varastolle.
  5. Myhäile tyytyväisenä ja odottele hyvitysrahojen kilahtamista tilillesi. Hyvitys maksetaan 30 päivän sisällä paketin lähetyspäivämäärästä.

3. Osta tai varaa pääsykoekirja

Parhaassa tapauksessa voit ostaa pääsykoekirjan lukiokirjoista saamillasi tuloilla.

Todennäköistä on, että saat pääsykoekirjan ainakin edullisemmin! Jos pääsykoekirja ei ole vielä ilmestynyt, voit varata sen.

 

Lue lisää Lukiolaisten Kirjakaupan  palveluista. Neuvoja saat puhelimitse, kun soitat numeroon 0303 9898. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lukiolaistenkirjakauppa.fi.


 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo