Sosiaalisen median ammattilaiset puhuvat Opiskelupaikan seminaarissa

Opiskelupaikan Nuorisomarkkinointi ja sosiaalinen media –seminaari järjestetään tiistaina 20.10.2009 nykytaiteen museo Kiasman tiloissa Helsingissä.

Seminaari on tarkoitettu kaikille niille tahoille, yrityksille ja oppilaitoksille, jotka ovat kiinnostuneet kehittämään nuorisomarkkinointiaan ja hyödyntämään siinä sosiaalista mediaa.

Seminaarissa tutustutaan sosiaalisen median saloihin ja nuorten mediakäyttöön. Päivän puhujat valottavat miten kohderyhmän voi tavoittaa viestinnän keinoin sekä miten web-analytiikkaa voi käyttää strategisessa päätöksenteossa. Mielenkiintoista kuultavaa on myös miten nuoret käyttävät sosiaalista mediaa ura- ja koulutussuunnittelussaan.

Seminaarissa puhuu liuta sosiaalisen median ja verkkomarkkinoinnin ammattilaisia. Puhujiksi ovat jo varmistuneet toimitusjohtaja Markus Keränen 15/30 Research Oy:stä, luova johtaja Katri Lietsala Gemilo Oy:stä, markkinointi- ja viestintäjohtaja Tiina Hosiokoski Viestintätoimisto Deski Oy:stä, toimitusjohtaja Petri Mertanen Naviatech Solutions Oy:stä sekä sosiaalisen median palvelujen kehittämisestä Get it Right Oy:ssä vastaava Taina Myöhänen.

Seminaarissa on vielä tilaa, ilmoittautua voi Opiskelupaikan nettisivujen kautta osoitteessa http://www.opiskelupaikka.fi/seminaari . Tarkempaan ohjelmaan voi myös tutustua Opiskelupaikan sivuilla.


 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo