Valmennuskurssille voi nyt osallistua kotisohvalta käsin

Valmennuskeskus aloittaa tänä syksynä valmennuskurssien järjestämisen suorina videolähetyksinä. Uusille Koti-kursseille on mahdollista osallistua riippumatta siitä, missä pyrkijä asuu.

Ensimmäisenä vuonna lääketieteen, kauppatieteen, oikeustieteen ja ammattikorkean liiketalouden aloille pyrkiville on tarjolla suorana videolähetyksenä katsottavat valmennuskurssit. Valmennuskeskus  on järjestänyt valmennuskursseja jo 36 vuotta, ja tänä syksynä lanseerattavat Koti-kurssit ovat ensimmäiset laatuaan Suomessa.

- Valmennuskeskus on aikaisemmin järjestänyt valmennuskursseja 12 paikkakunnalla. Aikaisemmin valmennuskurssille osallistuminen on vaatinut matkustamista ja väliaikaisen asunnon hankkimista, jos omalla paikkakunnalla ei ole järjestetty kurssia. Lisäksi moni suomalainen asuu ulkomailla, mutta haluaa osallistua Suomessa pääsykokeeseen, Valmennuskeskuksen valmennuspäällikkö Antti Kasanen kertoo.

Koti-kurssille osallistuva säästää kustannuksissa

Ensimmäisinä kursseina käynnistyvät ammattikorkeakoulujen liiketalouden pääsykokeeseen valmentava kurssi lokakuussa 2011 sekä lääketieteen pääsykokeeseen valmentava kurssi marraskuussa 2011. Keväällä 2012 käynnistyvät kauppatieteen ja oikeustieteen valmennuskurssit.

- Opetuksen voi katsoa myös jälkilähetyksenä, mutta suorana katsottaessa kurssi rytmittää pyrkimistä samalla tavalla kuin perinteinen valmennuskurssi. Monet pyrkijät ovat toivoneet suorana lähetyksenä katsottavaa valmennuskurssia, ja nyt voimme iloksemme tarjota sen heille, Kasanen summaa.

Osallistumalla Koti-kurssille nuoret pyrkijät voivat asua pääsykoekevään ajan edelleen vanhempiensa luona ja siten säästä kuluissa. Omilleen muuttaminen on taloudellisesti suuri menoerä nuorelle ja hänen perheelleen. Esimerkiksi pääkaupunkiseudulla asumis-, ruoka- ja muut pakolliset kustannukset nousevat helposti yli 1000 euroon/kk.

Katso lisää kurssitietoja Valmennuskeskuksen netisivuilta!

KK Valmennuskeskus Oy on vuodesta 1975 toiminut perheyritys, joka on 36 vuoden aikana valmentanut yli 100.000 henkeä kohti heidän unelmiensa opiskelupaikkaa. Yrityksen palveluksessa on yli 200 valmentajaa ja kouluttajaa.


 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo