Viisi syytä ostaa matka matkatoimistosta

Matkalle omatoimisesti vai matkatoimiston kautta? Seikkailu- ja elämysmatkailuun erikoistuneen STA Travel -matkatoimiston Anna Nordberg vastasi, miksi kannattaa valita matkatoimisto.

 1. Yksilöllinen palvelu. 
  Kun ostat matkan matkatoimiston kautta, matkanjärjestäjä räätälöi sinulle toiveidesi mukaisen paketin. Voit myös luottaa siihen, että tarvittavat matkustukseen tarvittavat dokumentit ja muut käytännönjärjestelyt ovat kunnossa.
 2. Turvallisuus. 
  Hyvät matkatoimistot järjestävät matkoja vain paikkoihin, joiden turvallisuustilanteen ne tuntevat.  Ammattitaitoinen matkanjärjestäjä osaa myös antaa vinkkejä ja suosituksia, miten kohdepaikassa kannattaa liikkua.
 3. Stressittömyys. 
  Matkatoimisto huolehtii, ettei lähtijän tarvitsee huolehtia kuin itsestään ja tavaroistaan. Jos matkajärjestelyihin tulee muutoksia esimerkiksi luonnonkatastrofien takia, on matkatoimisto velvollinen järjestämään tilanteen asiakkaalle parhain päin. Kansainvälisillä matkatoimistoilla on toimistoja ympäri maailmaa, joten asiointi kasvokkain on mahdollista myös kohdemaassa.
 4. Uudet elämykset.
  Matkatoimiston kautta on mahdollista löytää paikkoja, jonne ei itse keksisi lähteä. Etevä matkanjärjestäjä osaa etsiä vaihtoehtoja kaiken kokeneillekin matkailijoille, vaikkapa vapaaehtoistyöstä.
 5. Hinnat.
  Matkatoimistoilla on sopimushinnat yhteistyökumppaneidensa kanssa, joten matkatoimiston hinta voi yllättäen olla huokeampi kuin itse järjestetyn matkan.

STA Travel on maailmanlaajuinen nuoriso- ja seikkailumatkailuun erikoistunut ketju, joka on toiminut yli 30 vuotta. STA Travel tarjoaa kattavan valikoiman lentoja, majoitusta ja seikkailu- ja elämyspaketteja 60 maahan 400 palvelevan matkatoimiston voimin.

Tutustu:


 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo