Voita liput Rihannan keikalle LK:sta

Supertähti Rihanna lennähtää Suomeen ainutlaatuiselle rantakeikalle On The Beach –tapahtumaan. Lukiolaisten Kirjakaupan kesäarvonnassa voi voittaa itselleen ja kaverilleen liput kuumalle keikalle.

Konserttiin voi valmistautua tankkaamalla Rihanna-tietoutta. Lehdet kirjoittavat Rihannasta tiuhaan, mutta muutama kysymys vaatii vielä vastausta.

Tykkääkö se oikeasti sidonnasta?

23-vuotiaan neitokaisen imago on muuttunut parin viime vuoden aikana rajumpaan suuntaan. Tähti on selittänyt muutosta sillä, että selvisi väkivaltaisesta parisuhteesta Chris Brownin kanssa ja on nyt entistäkin vahvempi eikä pelkää sanoa, mitä ajattelee.

Supertähti käyttää asemaansa hyvään tarkoitukseen ja on nostanut arkojakin aiheita keskusteluun. Laulajan viidenneltä ja tuoreimmalta Loud-albumilta löytyvä Eminemin kanssa tehty duetto Love the way you lie part II onkin kuin lukisi päiväkirjaa perheväkivallasta. Rihanna on toivonut julkisesti, ettei yksikään uhri vaikenisi kokemuksistaan.

Radioaalloilla ja klubeilla dominoineessa S&M-biisissä Rihanna kuitenkin laulaa pitävänsä piiskauksesta. Sitä ei tiedetä, kuinka todesta sanoitukset voi ottaa, mutta Rihanna on kertonut mieltymyksistään useissa haastatteluissakin.

Minkä värinen tukka sillä sitten on?

Ensin oli beach babe -tyylinen, luonnollisen värinen kiharapehko, sitten kuontalo lyheni geometriseksi polkkatukaksi ja väri vaihtui mustaan. Seuraavaksi tuli vaaleampi väri ja lyhyt pixie-kampaus, joka sai miljoonat tytöt kipittämään kampaajalle Rihannan kuva kourassa. Kun rokkitukkaan oli ehtinyt tottua, tähti värjäytti hiuksensa leimuavan punaisiksi. Väri on saanut jo nimenkin: Rihannan punainen.

Ainakin uran alkuaikoina Rihannan levymerkin Def Jamin nokkamies Jay Z yritti kääntää Rihannan kutreja haluamaansa suuntaan, mutta Rihanna on kertonut vapautuneensa hius-tyranniasta ja päättävänsä nykyään itse, missä jakaus kulkee.

Miten se voi menestyä noin hyvin?

Kaupallista, mutta piinallisen tarttuvaa tanssimusiikkia Rihanna on tarjoillut uransa alusta alkaen. Se on johtanut muun muassa seitsemään jenkkien Billboard Hot100-listan ykkössijaan.

Rihannan musiikkivideoita on katsottu Youtubessa jo käsittämättömät 1,5 miljardia kertaa. Ei 40 miljoonaa Facebookfaniakaan voi olla väärässä. Rihanna ja tuottajatiimi ovat huomanneet, mikä on resepti menestykseen. Tässä muutama vinkki sanoituksista. Joko jäi soimaan päähän?

S.O.S. Lalala, lalala, lala lalala, ooh.

Umberella: Under my umberella, ella ella eh eh eh.

Disturbia: Bum bum be-dum bum bum be-dum bum.

S&M: Na-na-na come on, na-na-na come on, come on.

Lukiolaisten Kirjakaupan arvontaan voi osallistua tykkäämällä LK:n sivusta Facebookissa.

Lähteet: Cosmopolitan UK, Demi, Rolling Stone, Vogue

Faktat:

Nimi: Robyn Rihanna Fenty

Ikä: 23

Syntynyt: Barbadoksella

Meriitti: 25 miljoonaa myytyä levyä

Projekti: Opetella italiaa

Jos ei olisi poptähti: Psykologi

Fakta: Ei omista ajokorttia

Tulevaisuus: haluaa oman vaate- ja kosmetiikkayrityksen

 


 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo