Yhteishaku: Kevään 2010 hakuajat

Haku syksyllä 2010 alkaviin ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen koulutuksiin starttaa 1.3. Haku lukiohin ja ammatillisiin oppilaitoksiin alkaa samana päivänä.

Ammatillisiin oppilaitoksiin ja lukioihin, ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin on omat hakuaikansa ja -tapansa. Kevään yhteishaun koulutuksen alkavat syksyllä 2010.

Yhteishaku ammatilliseen ja lukiokoulutukseen 2010

Yhteishaku ammatilliseen ja lukiokoulutukseen alkaa maaliskuun ensimmäisenä päivänä ja loppuu 19.3. Hakemuksen voi täyttää osoitteessa www.haenyt.fi .

Aikuiskoulutukseen ja vieraskieliseen koulutukseen haetaan suoraan oppilaitokseen. Lisätietoa voi lukea Koulutusnetistä.

AMK-haku 2010

Ammattikorkeakoulussa on mahdollista opiskella vieraskielisissä ja suomen- ja ruotsinkielisissä koulutusohjelmissa. Haku syksyllä 2010 alkavaan vieraskieliseen koulutukseen on 11.1. – 12.2.

Yhteishaku tehdään sähköisesti osoitteessa https://www.admissions.fi/ .Sivulla on myös lisätietoa hausta.

Nuorten suomen- ja ruotsinkieliseen AMK-koulutukseen haetaan maaliskuun ja huhtikuun aikana, 1.3. – 16.4.Yhteishaku tehdään osoitteessa www.amkhaku.fi.

Myös aikuiskoulutukseen ja ylempiin amk-tutkintoihin haetaan 1.3. – 16.4.2010 osoitteessa www.amkhaku.fi . Lisätietoa voi lukea Koulutusnetistä.

Haku yliopistoon 2010

Yhteishaku ylioipstoon on 1.3. – 16.4.2010. Sibelius-Akatemian ja Teatterikorkeakoulun hakuaika päättyy kuitenkin jo 15.3.

Yhteishaussa mukana oleviin yliopistoihin voi hakea osoitteessa https://www.yliopistohaku.fi/yshjHakija/ tai www.universitetsansokan.fi .

Koulutusnetistä saat tietoa siitä, miten hakea yhteishaun ulkopuolelle jääviin koulutuksiin kuten maisteriohjelmiin.


 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo