Virtuaaliopo on tauolla

Virtuaaliopo on tauolla. Tällä hetkellä kysymysten jättäminen ei ole mahdollista. Vanhojen kysymysten ja vastausten arkisto on käytössäsi.

Haku ulkomaille yliopistoon

Viesti

Hei! Olen nyt abi ja haluaisin hakea Skotlantiin opiskelemaan. Hakemus pitää jättää viimeistään 15.1. Miten haen? Studiamessujen infossa sanottiin, että ennustetut arvosanat päättötodistuksessa riittävät. Onko minun käännettävä todistukseni englanniksi?

Hei!

Mukavaa kuulla, että olet kiinnostunut ulkomailla opiskelusta. :)

Viestistäsi ei käy ilmi, että mihin yliopistoon olisit hakemassa opiskelemaan ja mitä alaa? Sinun pitäisikin käydä pikapuoliin lukemassa tämän yliopiston sivuilta, että mitä liitteitä sinne pitää lähettää (hakuopas). Usein tarvitsee lähettää todistuksen lisäksi myös virallisia asiakirjoja, kuten kopion passista sekä virallisen kielikokeen tulokset. Nämä kaikki tiedot löytyy kuitenkin vain kyseisen koulun omilta nettisivuilta.

Koulun sivuilla luultavasti lukee myös, että todistus pitää olla käännetty englannin kielelle virallisen kielenkääntäjän toimesta. Sinun pitäisi siis kotikaupungistasi etsiä virallinen kielenkääntäjä (esim. googlella voi etsiä).

Oletko lähdössä johonkin Opiskelupaikan yhteistyökouluista? Esimerkiksi University of Essexiin tai London School of Business & Financeen? Mikäli olet, sinun kannattaa pikaisesti varata aika meidän kv-koordinaattorillemme Sinille (sini.suomi@opiskelupaikka.fi). Hän auttaa meidän yhteistyökouluihin hakevia kaikkeen hakuun liittyvässä! :)

Tsemppiä hakuun! :)

Jutta

Opiskelupaikkaneuvoja

Kirjoittaja:

Jutta Takalahti

Vastauksesta oli hyötyä minulle
8
Bookmark and Share


Kommentit 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo