Virtuaaliopo on tauolla

Virtuaaliopo on tauolla. Tällä hetkellä kysymysten jättäminen ei ole mahdollista. Vanhojen kysymysten ja vastausten arkisto on käytössäsi.

Muuntokoulutus nuoriso-ohjaaja (opistoaste) / Yhteisöpedagogi AMK

Viesti

Hei!

Olen opistoasteelta v.1996 valmistunut nuoriso-ja vapaa-aikatoiminnan ohjaaja.

Olen työskennellyt kuntasektorilla nuoriso- ja vapaa-aikatoimessa sekä sosiaalitoimessa erilaisissa tehtävissä. Yksityisellä puolella olen työskennellyt projekteissa ja nuorisokodissa ohjaajana ja tällä hetkellä työskentelen Oulun Seudun Ammattiopiston eräässä yksikössä ammatillisena ohjaajana.

Olisin kiinnostunut päivittämään tutkintoani Yhteisöpedagogi AMK- tutkinnoksi monimuoto-opiskeluna.

En jotenkin osaa hahmottaa, mitä kautta saisin apua selvittääkseni, mitä hyväksilukuja/osaamisen tunnustamista ja -tunnistamista voisin saada monimuoto-opintoja ajatellen edellisen koulutukseni ja työkokemukseni perusteella.
Humakin sivuilla käydessäni löysin jonkin PDF- tiedoston jostain portfolion teosta ko. hyväksilukujen anomisen suhteen, josta en oikein päässyt kärrylle...

Osaisitko siis neuvoa minulle jotain paikkaa täällä Oulun seudulla, josta voisin kasvotusten kysellä neuvoa tässä asiassa? =)

Ystävällisin terveisin,

Piia Vähänen

Moikka!

Hyväksilukuun liittyvissä kysymyksissä paras apu löytyy oppilaitokselta itseltään, koska hyväksiluvut arvioidaan aina tilannekohtaisesti. Ei siis ole olemassa mitään selkeitä ohjeistuksia hyväksilukujen tekemiseen, vaan oppilaitoksessa arvioidaan se, millaisilla aiemmilla opinnoilla voidaan hyväksilukea nykyisten opintojen sisältöjä.

Hyväksiluvut arvioidaan aina opintojen aloitusvaiheessa, kun sinä yhdessä HUMAKin henkilökunnan kanssa teette sinulle henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman. Tässä vaiheessa kannattaa olla mukana todistukset sekä omista opinnoista että työkokemuksesta ja on myös hyvä, jos pystyt osoittamaan selkeästi sen, mitä aiemmat opinnot ja työkokemus ovat pitäneet sisällään. Tämä helpottaa hyväksilukujen arviointia.

Jos haluat arvioida hyväksilukuja jo ennen opintojen alkamista, sinun kannattaa olla yhteydessä HUMAkin henkilökuntaan. Torniossa/Oulussa suoritettavasta monimuotokoulutuksesta antavien yhteystiedot löydät täältä . En tiedä onko heidän mahdollista järjestää tapaamista sinun kanssasi Oulussa, mutta ainakin sähköpostin ja puhelimen välityksellä he voivat varmasti antaa suuntaviivoja hyväksilukuasioista.

Toivottavasti asiaa selviää. Tsemppiä opiskeluun!

Ystävällisin terveisin,

Sini

opiskelupaikkaneuvoja

Kirjoittaja:

Sini Hurskainen

Vastauksesta oli hyötyä minulle
13
Bookmark and Share


Kommentit

Viesti

Hei,

HUMAKilla AHOToinnista voi tässä tapauksessa kysyä joko lehtori Annikki Ahlqvistilta tai aikuiskoulutuksen yliopettaja Annikki Kluukeri-Jokiselta. Heidän yhteystietonsa löytyvät HUMAKin nettisivuilta.

Terveisin,

HUMAK hakutoimisto

Kirjoittaja:

HUMAK hakutoimisto 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo