Virtuaaliopo on tauolla

Virtuaaliopo on tauolla. Tällä hetkellä kysymysten jättäminen ei ole mahdollista. Vanhojen kysymysten ja vastausten arkisto on käytössäsi.

Päättötodistuksen korottaminen

Viesti

Haluan korottaa lukion päättötodistuksen keskiarvoa. Olen jo ollut korottamassa muutamaa kurssia, mutta asia on vielä hieman epäselvä.
Esim. päättötodistuksessani uskonnon numero on 7, joka koostuu kurssiarvosanoista 7, 7 ja 6. Jos nyt korotan yhtä kurssia, miten se voidaan laskea mukaan keskiarvoon, kun päättötodistuksessa ei näy yksittäisten kurssien numeroita vaan niiden k.a? Eli tässä tapauksessa tuo 7. Miten siis pystyn korottamaan uskonnon arvosanaksi 8?

Hei,

hienoa, että olet päättänyt alkaa reippaasti tekemään töitä jatko-opintoihin pääsemiseksi! :)

Yksittäisten kurssien numerot jäävät tietoon sinne koululle, josta olet aikoinaan kirjoittanut, mutta päättötodistuksessahan ne eivät tosiaan näy. Viestistäsi ei kuitenkaan käy ilmi oletko käynyt korottamassa kurssien arvosanoja tällä omalla lukiollasi vai esimerkiksi aikuislukiolla. Suosittelisinkin, että käyt juttelemassa asiasta sen koulun opon tai rehtorin kanssa, jossa olet nyt korottamassa arvosanoja. Hän osaa kaikista parhaiten vastata kysymykseesi! :)

Tsemppiä arvosanojen korottamiseen!

Jutta

Opiskelupaikkaneuvoja

Kirjoittaja:

Jutta Takalahti

Vastauksesta oli hyötyä minulle
5
Bookmark and Share


Kommentit 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo