Virtuaaliopo on tauolla

Virtuaaliopo on tauolla. Tällä hetkellä kysymysten jättäminen ei ole mahdollista. Vanhojen kysymysten ja vastausten arkisto on käytössäsi.

Stylistiksi

Viesti

Heipsis!

Missä voi opiskella Stylistiksi peruskoulun jälkeen?

Moikka,

peruskoulun jälkeen vaihtoehtojasi ovat toisen asteen ammatillisten oppilaitosten tarjonta sekä lukio. Ammatillisella puolella muotiin ja vaatetusalalle valmistavat tutkinnot ovat:

Muodin kanssa voi olla tekemisissä monien erilaisten ammattien kautta. Yksi yleinen vaihtoehto on hankkia koulutus vaatetusalalta. Vaatetusalaa on tarjolla eri koulutusasteilla ja koulutusten painotukset ja suuntautumiset ovat erilaisia. Edellisistä linkeistä pääsetkin Opintoluotsin sivuille, jonka alalaidasta löydät linkin alan koulutuksiin. Linkin takaa näet siis kaikki alkavat koulutukset sekä niiden painotukset (esim. stailaus...)

Sitten, kun olet käynyt toisen asteen tutkinnon, yksi suosittu vaihtoehto on ammattikorkeakoulussa järjestettävä designer-stylistin koulutusohjelma. Alan koulutusta ja kursseja järjestävät myös mm. yksityiset koulut ja ammattioppilaitokset. Tällaisia stylistin opintoja tarjotaan siis yksityisesti eri puolella Suomea. Useimmiten kurssit ovat maksullisia. Kurssit ovat usein kestoltaan alle vuoden mittaisia. Tarjolla olevia kursseja voit etsiä esimerkiksi Googlen kautta. 

Toivottavasti löydät itsellesi sopivan koulutuksen! :)

Jutta

Opiskelupaikkaneuvoja

Kirjoittaja:

Jutta Takalahti

Vastauksesta oli hyötyä minulle
6
Bookmark and Share


Kommentit 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo