Virtuaaliopo on tauolla

Virtuaaliopo on tauolla. Tällä hetkellä kysymysten jättäminen ei ole mahdollista. Vanhojen kysymysten ja vastausten arkisto on käytössäsi.

kultasepäksi

Viesti

Hei!

Haluaisin hakea opiskelemaan kultasepäksi.Onko ammattikorkeakouluissa erikseen tälläistä linjaa vai mitä kautta ammattiin valmistuisi?

Kiitoskiitos etukäteen happy

Hei!

Mukavaa, että olet löytänyt itseäsi kiinnostavan alan:) Kultasepän ammatista löytyy tietopaketti ammattinetin sivuilta. Tältä sivulta löydät tietoa esimerkiksi palkkauksesta sekä työtilanteesta otsikon työmarkkinatiedot alta. Tietopaketti kertoo myös kultasepän koulutuksesta. Kultasepäksi voi opiskella eri reittejä. Sinua kiinnostavassa ammattikorkeakoulussa on mahdollista suorittaa kulttuurialan ammattikorkeakoulututkinto, muotoilija (AMK) tai artenomi (AMK). Lahden ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutissa voi valita taideteollisuuden suuntautumisvaihtoehdon, jossa pääaineena on koru- ja hopeamuotoilu. Lisätietoa näistä koulutusvaihtehdoista löydät opintoluotsin sivuilta. Sivun alareunan ”kaikille tarkoitettu koulutus” linkin kautta voit tarkastella, missä kyseistä koulutusta on ensi syksynä alkamassa.

Yksi vaihtoehdoista on suorittaa käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinnon (artesaani), kultasepänalalla. Vaihtoehtoja oppilaitoksittain tähän koulutukseen löydät koulutusnetistä. Kultasepänalaa näyttäisi olevan vaihtoehtona koulutuskeskus Salpauksessa Lahdessa.

Lisäksi eräs vaihtoehto on suorittaa näyttötutkintona kultasepän ammattitutkinto. Opintoluotsin linkistä pääset tarkastelemaan aihetta lähemmin. Klikkaamalla sivun alareunasta "Ammattitutkinnot (Käsi- ja taideteollisuus)" pääset tarkastelemaan vuoden 2010 koulutusvaihtoehtoja.

Reittejä kultasepän ammattiin on siis monenlaisia; toivottavasti löydät niistä mieleisen itsellesi!

Hauskaa kevättä,

Suvi Turunen

Opiskelupaikkaneuvoja

Kirjoittaja:

Vastauksesta oli hyötyä minulle
118
Bookmark and Share


Kommentit

Viesti

Itseäni kiinnostaisi ala myöskin. Onko kultasepän opintoja suorittaa muissakin ammattikorkeakouluissa kuin Lahdessa?

Kirjoittaja:

Tuleva opiskelija?

Hei!
Hyvä että mielenkiintoinen kulttuurialan koulutus on löytynyt.

Koulutusnetin koulutustarjontahaun perusteella vain Lahden ammattikorkeakoulun muotoiluinstituutissa on alkamassa s. 2011 muotoilun koulutusohjelma, jonka suuntautumisvaihtoehtona on taideteollisuus ja pääaineena korumuotoilu.
Koulutukseen pääset tutustumaan tarkemmin Lahden ammattikorkeakoulun sivuilla:

http://www.lamk.f...ayta&kurssiid=58

Jos olet kiinnostunut suorittamaan käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinnon, tuotteen suunnittelun ja – valmistuksen koulutusohjelmassa, suuntautuneisuutena kultasepänala, on koulutusta alkamassa s.2011 koulutuskeskus Salpauksessa Lahdessa.

Ystävällisin terveisin
Emmi
Opiskelupaikkaneuvoja

Kirjoittaja:

Emmi Tarkiainen 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo