Virtuaaliopo on tauolla

Virtuaaliopo on tauolla. Tällä hetkellä kysymysten jättäminen ei ole mahdollista. Vanhojen kysymysten ja vastausten arkisto on käytössäsi.

pääsykoekirjat

Viesti

Milloin ilmestyvät psykan pääsykoekirjat 2012 ?

Moikka!

Olet siis kiinnostunut Tampereen yliopiston valintakokeesta. Tampereen yliopistohan on mukana Turun ja Helsingin yliopistojen kanssa psykologian yhteisvalinnassa eli siis näiden valintakokeet ovat samanlaiset.

Tampereen yliopiston sivuilta löytyy tietoa valintakoemateriaalista keväälle 2012 seuraavasti:

"1. Holopainen, M. & Pulkkinen, P. 2008 (5. tai uudempi, uudistettu painos). Tilastolliset menetelmät. WSOY Oppimateriaalit. Luvut 1–9 ja liitteet.

2. Tilastomatematiikan lisämateriaali, jossa on muun muassa kokoelma psykologian tilastomatematiikan tehtäviä ratkaisuineen. Materiaali julkaistaan keskiviikkona 11.1.2012 kello 9.00 Helsingin, Tampereen ja Turun yliopistojen verkkosivuilla (Tampereen yliopiston osalta sivulla http://www.uta.fi/opiskelijaksi/valintaperusteet/yky/psy.html).

3. Artikkelikokoelma, joka julkaistaan keskiviikkona 11.4.2012 kello 9.00 Helsingin, Tampereen ja Turun yliopistojen verkkosivuilla (Tampereen yliopiston osalta sivulla http://www.uta.fi/opiskelijaksi/valintaperusteet/yky/psy.html). Artikkelikokoelma koostuu suomenkielisistä tieteellisistä tutkimus- ja katsausartikkeleista. Artikkelikokoelmassa voi olla myös valintakoekirjoja täydentäviä artikkeleita."

Osa materiaalista on siis jo tiedossa ja lisää julkaistaan pian, joten valmistautumisen voi jo halutessaan aloittaa. Sivuilta löytyy myös vanhoja valintakokeita ratkaisuineen, joihin tutustumisesta voi olla hyötyä.

Onnea hakuun! :)

Ystävällisin terveisin,

Sini

opiskelupaikkaneuvoja

Kirjoittaja:

Sini Hurskainen

Vastauksesta oli hyötyä minulle
9
Bookmark and Share


Kommentit 
Etusivu Koulutus Opiskelijaelämä Pääsykoe Työpaikka & harjoittelu Ulkomaille Videot ja blogit Virtuaaliopo